Українська Канада
-
На это можете забить - они не отвечают от слова ВООБЩЕ
-
Мы звонили в Канаду в поддержку - там можно выбрать оплату звонка (Английский или Французкий). +16133214243. Только ориентируйтесь на канадское время
-
допоки не було можливості відкорегувати уже відправлену форму. мінус - не уважність (там ж в кінці не даремно є етап з перевіркою), плюс - посольство запросить у вас додаткові документи чи уточнення, якщо у візового офіцера щось не зійдеться, чи чогось не вистачить
-
в мене було таке у дівчини, з'явилась друга аплікація з назвою "онлайн аплікейшн". я її видалив. оскільки її присутність ні на що не впливає. ви можете її не видаляти, вона автоматично видалиться через 60 днів. тих аплікацій ви можете створити і видалити хоч 10. важливо щоб ви передали на обробку ту, яка правильна. головне не заповнюйте ту яка у вас висить. подані 2 однакові аплікації одночасно затягнуть ваш процес (це було на писано на самому сайті)
-
Підкажіть будь ласка, для дітей треба фотографія для візи?
-
Напевно так як ви кажете. Одне починалась на V напевно як візиторська а інша W на work. Тепер не дивно що людям прийшли аж після здачі біометрії адже мені прийшло а чоловіку ще ні. От я і думала чому тільки для мене. Напевно система працює з запізненням