Українська Канада
-
Привіт, підкажіть будь ласка, чи є якась реєстрація першочергово на медичну страховку, чи тільки після як знайшла роботу при ній буде?
-
Дійсна
-
Дякую!
-
www.jobbank.gc.ca/home ca.indeed.com/m/jobs?l=Canada Я, в основному, на indeed дивлюся. Але більш дієвий спосіб - звертатися безпосередньо в компанії, які працюють у вашій сфері і запитувати про роботу. Бо на розсилку резюме довго відповідають.
-
Можна мені теж?
-
є корисні посилання для Hamilton?
-
Доброго дня, підкажіть, заповнював заявку на канадську візу ще в початку літа і не пішов на біометрію ,вона щё дійсна?(штрихкод)? Чи знову треба заповнити?
-
Дякую
-
Доброго дня ,що треба зробити ,щоб друг у Варшавi мог забрати мiï паспорт ?
-
Так, правильно Ну тоді чекайте Прийти запрошення повинно Перевірте у спамі Або в особистому кабінеті
-
В цій одній групі повинні бути два members
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, якщо обої батьки отримали паспорт реквест, а дитина ні, можна пробувати відправляти або відносити особисто паспорт дитини разом з батьківськими на вклейку?(Варшава)
-
То як правильно зробити то?
-
Я в своїй аплікації так і вказувала. А тоді, ще окремо аплікацію і на чоловіка заповнила
-
Я писала 10-го листопада)І телефонувала -відповідь одна:"Чекайте"
-
Якщо плануєте їхати разом то треба заповняти було групою, а так буде розбіжність у часі видачі візи і запису на біометрію
-
Дві аплікації заповнювала. Там на сайті, якщо я не помиляюсь, просять заповнювати на всіх членів окремо.
-
А ви заповнили дві анкети на себе і чоловіка? Чи тільки одну?
-
Добрий день, якщо у когось є робота для програміста junior web developer, то буду радий з вами попроцювати!Я в Канаді, готовий вчитися, налаштований серйозно
-
Доброго дня спільнота. Можливо буде корисним. На цьому сайті можливо отримати всю інформацію по своїй освіті. info.edbo.gov.ua/ Це державний реєстр по освіті
22 Jan 2023, 19:22
6280/124480
21 minutes ago