Українська Канада
-
Так, правильно Ну тоді чекайте Прийти запрошення повинно Перевірте у спамі Або в особистому кабінеті
-
В цій одній групі повинні бути два members
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, якщо обої батьки отримали паспорт реквест, а дитина ні, можна пробувати відправляти або відносити особисто паспорт дитини разом з батьківськими на вклейку?(Варшава)
-
То як правильно зробити то?
-
Я в своїй аплікації так і вказувала. А тоді, ще окремо аплікацію і на чоловіка заповнила
-
Я писала 10-го листопада)І телефонувала -відповідь одна:"Чекайте"
-
Якщо плануєте їхати разом то треба заповняти було групою, а так буде розбіжність у часі видачі візи і запису на біометрію
-
Дві аплікації заповнювала. Там на сайті, якщо я не помиляюсь, просять заповнювати на всіх членів окремо.
-
А ви заповнили дві анкети на себе і чоловіка? Чи тільки одну?
-
Добрий день, якщо у когось є робота для програміста junior web developer, то буду радий з вами попроцювати!Я в Канаді, готовий вчитися, налаштований серйозно
-
Доброго дня спільнота. Можливо буде корисним. На цьому сайті можливо отримати всю інформацію по своїй освіті. info.edbo.gov.ua/ Це державний реєстр по освіті
-
Довго?((
-
Але щоб туди попасти треба йти в якийсь центр навчальний, чи беруть новоприбулих в кого диплом залізничний з України?
-
Добрий день . Вчора прийшов лист на пошту з трек номером для відстеження паспорта Відправляли Варшаву Не можу в vfs global знайти точно де відслідковувати . Якщо можна скиньте будь ласка сайт де пишеться там трек номер Дякую
-
Мені відразу прийшов автоматичний лист що запит оброблятиметься довго. А сама відповідь з датою здачі прийшла днів за 15
-
Треба чекати
-
Вітаю, поділіться досвідом: мені запрошення на біометрію прийшло, а чоловіку - ні. Чи є це нормою? Я головна особа при подачі на візу. Потрібно чекати, поки і чоловіку прийде запрошення? Чи він має право сдавать біометрію за моїм запрошенням?
-
Як записатися на здачу біометрії у Львів ? Писав на пошту тиждень ніхто не відповідає ? Що можете порадити ?
-
Усім привіт шукаю роботу в альберті, можливо хтось допоможе з пошуком сайтів або груп, наданий момен чекаю візу з вклеювання в Stokholm.
-
Вже не вперше летите?
22 Jan 2023, 19:22
6289/124323
14 minutes ago