Українська Канада
-
Так. Але якщо ви в Україні, і маєте можливість зробити офіційний переклад (апостиль), то це зекономит ваші витрати потім тут, на місці в Канаді.
-
добрый день. подскажите, выписку из банка за какой период лучше делать 3 или 6 месяцев
-
Тобто взагалі свід.про народження дитини і свід. про шлюб перекладати непотрібно?
-
З Іспанії. Біометрику проходили частково (2 чол) в Ліоні, частково (1 чол) - Париж.
-
І в мене через дві доби погодили
-
Дякую за відповідь
-
Вірно
-
Дякую. Хочу уточнити - діти до 14 років не здають біометрію, вірно?
-
UPS, DHL
-
Лише англійською. Але там і без знання мови все зрозуміло
-
Подскажите, там где письмо от роботодателя, если я спросил можно ли к ним написать когда я буду в канаде, то можно указать это как письмо роботодателя из имейл? Мне написал роботодатель что да
-
Розмовляють чеською мовою чи тільки англійською?У Відень якою службою можливо це зробити?
-
Сім'я здавала вчора в Празі. Все ок, черг немає. Здавали по онлайн запису. Сказали, що в разі позитивного рішення надсилати документи кур'єром у Відень на вклейку.
-
AC-50ТП лінг роутер 2 діапазонний -- Відправлено з Швидкого записника
-
З якої країни ви подавались?
-
Ні,я буду здавати в Варшаві
-
Скажіть ви вже здавали біометрію в Празі?І якою поштою будете відсилати паспорт?
-
Місце народження таке як вказано в документі
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, заповнюючи анкету на візу при народженні до 1991 року місцем народження вказувати Україну? Чи "union of soviet..."(є й така країна у списку)
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка чи є вільні місця на біометрію в Празі. Чи є жива черга?
22 Jan 2023, 19:22
62954/124727
about 2 hours ago