Українська Канада
-
Дякую за відповідь! Не виходить навіть з цією поштою(
-
Так) З поштою outlook
-
Другой вопрос сколько эта компания щедрости продолжиться
-
Якщо є карта фізично? Чи печатка підійде паспорту?
-
Не знаю. Но написано что приглашения действуют и после 30
-
Фуууух) спасибо
-
Тимчасовий резидент, якщо є
-
Віз немає
-
В мене печатка карти побуту, і я навчаюсь заочно в тій школі медчичній, то шо вказувати в такому разі?
-
Біометрію наразі в Україні зжати- ніяк. Ваше запрошення на відбитки не має обмеження в 30 днів (учора відмінили це, через страшний потік)
-
Будем надеяться что для всех, а не только тем кто подаётся с сегодняшнего дня😬
-
Ти там не як студент, а як хто? Карта побуту, якщо не помиляюсь, тимчасовий резидент
-
Сегодня. Отменили 30 дней срок.
-
Недавно отменили? Информация точная?
-
Отменили 30 дней это раз. Второе только ждать
-
Здравствуйте 👋 кто из мужчин в такой же ситуации как и я? Подал заявку, дали 30 дней на сдачу биометрии, а с Украины выехать не могу, не пускают( какое решение проблемы может у кого есть или опыт? Буду очень благодарен за ответ🙏
-
Якщо числюсь в поліціальнвй школі, і не маю студ візи, то вказувати всеодно студент?
-
Ліпше не брехати - вичислять. Якщо студент - то студент, якщо ПМЖ - то ПМЖ, якщо тимчасова реєстрація - то....
-
Хто вже здавав біометрію і є студентом без візи в Польщі? Бо в мене вже вклейка про карту побиту, заїхав по білметрії, і незнаю вказати в country of current territory, visitor, student чи worker?
-
Підкажіть чи може у когось схожа ситуція. Подали заявку, та пройшли біометрію 10 березня, досі жодної відповіді нема. Щоденно перевіяряємо статус, так регулярно телефонуємо на гарячу лінію, двічи через онлайн форму також писав запит регулярно телефонуємо на гарячу лінію кажуть що reply should be soon. Сьогодні ще відправили листа до Відня viennimmigration@international.gc.cу відповіть що заявка в розляді у Лондоні (UK) Пішов третій тиждень 😕
22 Jan 2023, 19:22
63229/124559
about a minute ago