Українська Канада
-
Здравствуйте, где найти пример сопроводительного письма?
-
там же і було написано на сайті, якщо буде кілька аплікацій від вас, то це сильно затягне процес на фінальних стадіях. про відмову ніхто не писав. гадаю якщо інфа буде конфліктна, то будуть питання до вас і тд.
-
середня зп, погугліть по професіїї вашій. з мого огляду, жити будете. по українським міркам навіть непогано
-
А какая цена средней зарплаты и жилья,и за что еще надо платить?
-
Писати запит в технічну підтримку, мабуть, не має сенсу!? Система і так вже перенавантажена....
-
Дякую! Не знаю, що зі мною не так, але мені не вдається 🤪...
-
знайшов
-
нізя. я пробував
-
а де приблизно в цих цифрах В2?
-
Спробуйте ось тут secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
-
Будь ласка, вiдпишіться, кому вдалося внести зміни в анкету - після реєстрації аплікації!?
-
Дякую.
-
Зрозуміла. Я просто думала можливо ще на щось потрібно чекати😅 Дякую
-
Так пізніше вечером а точніше вночі😉
-
❗️❗️Посилання на реєстрацію біометрики: 1.реєструєтесь як новий користувач 2.використовуєте іншу електронну пошту Реєстрація проходить швидко і код приходить вчасно. www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1-VO/Account/RegisteredLogin?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g== Вчора весь день стояла у живій черзі з 10 до 23. Зрозуміла, що сенсу немає. Люди стоять з 4ї години ранку.. Якщо потрібна допомога з реєстрацією, напишіть. Бо цей сайт точно працює! Були вільно дати з 28 березня!!!
-
за лишні документи вас точно не будуть виганяти, закидуйте. це не повинно нашкодити
-
Вопрос, в доп документы можно загрузить файл пдф с многими разными доками?
-
правильно, також бачив. з меблями на аірбнб, і звісно дорожче
-
Скиньте силку
-
Ещё не знаю почему, у них почти все жилье без мебели
22 Jan 2023, 19:22
63620/124614
16 minutes ago