Українська Канада
-
також читав за живу чергу, я б напевне на неї ходив, і заодно б час від часу переглядав чи є вільні місця на біометрію на сайті
-
я адміну писав, щоб розробив якусь схему скарг чи блокування, но мене проигнорили (йому пишуть напевне всі, тому не дивно, що не знайшов час)
-
а іншого виходу немає? я щось чула за живу чергу
-
Відправляйте скарги на таких
-
є тут в чатіку мутні рібята, які "обіцяють" за 100 баксів організовать. або розводять, або рееструються наперед, щоб продавати місця (що як на мене ще гірше)
-
Я їду зараз в Варшаву бо така сама проблема буду в живу чергу ставати «Іншого виходу нема»
-
На Румунію я так і не змогла зареєструватись, бо дуже тупив сайт.
-
Добрий ранок, хочу зареєструватись на здачу біометрії у варшавському посольстві, але там немає доступних місця для 1 людини. Можливо хтось знає, що робити в такому випадку, в мене є шанс потрапити на біометрію?
-
А ви не знаєте, працює уся їхня система сайтів чи лише польський ?
-
Я пробуватиму сьогодні в живу чергу ставати в Варшаві
-
так, тільки що зареєструвалась. Але звісно, трохи підвисає
-
Сайт для реєстрації на апоймент вже працює ?
-
Це залежить від того, скільки людей буде здавати біометрію
-
Який номер треба вибрати?
-
Спасибо 👍
-
в апликации = тот пдф или та фотография что вы отправили. все что вы захотите или решите отправить любым другим способом - рассматриваться не будет
-
Тут написано что в апликации у вы предоставляете копию паспорта. В случае если им понадобиться он физически - вас запросят принести к ним в офис.
-
wwwapps.tc.gc.ca/Saf-Sec-Sur/13/ves-sev/exemption/create
-
wwwapps.tc.gc.ca/Saf-Sec-Sur/13/ves-sev/?GoCTemplateCulture=en-CA
-
Вот ссылка
22 Jan 2023, 19:22
63684/123823
about 3 hours ago