Українська Канада
-
А про кредити і розсрочки для кого писали. За 2-3(4) роки ви можете спокійно заробити на ПЕРШИЙ внесок, який починається з 50к за найдешевші будинки. Чи Ви дійсно думали що тут всі платять одразу всю суму і взагалі такі багатії? 😁
-
Ви що не зрозуміли) тут теплічні умови)
-
Так-так, хвилиночку. Ви що, подумали про 600к за два роки..? 😂
-
Ну ок з 17 до 19 через півроку. Ви тут розповідаєте за будинок через 2 роки. Я за вас щасливий. Дякую за розмову.
-
Окрім того тут таки можна і треба торгуватися. Зарплатні це також стосується. Про це здається навіть адміни писали.
-
Вам ніколи в житті зпробітню плату не підвищували чи що? 😄 Тут банально навіть в оголошеннях про найм пишуть про підвищення, наприклад на $1.5 після перших півроку, і навіть більше розписують.
-
Приїхала людина, працює на складі, через півроку директор складу. Чи як це працює? Я просто не доганяю. Звідки краща зарплата буде?
-
Буде місцевий досвід, будуть референси, зрозумієте місцеву робочу культуру, підтянете розмовну мову, вже будете конкурентною людиною на місцевому ринку праці.
-
17 стартова з 0 навичками і 0 мови це ще непогано. Але якщо є хоч якісь навички та базова мова, то вже за пів-року - рік зможете набагато краще знайти.
-
Я що ви пропонуєте? Поїхати в Україну попрацювати 16 років щоб мати перспективи тут і повернутись в Канаду щоб розповідати в чатах про 2 будинки?
-
То що ж, таки збираєтесь за 17/год працювати роками?
-
Саме це я і мав на увазі, просто упустив варіант сертифікації. Радий за вас. Не всі мають такі перспективи.
-
О, ні, в мене все простіше. Я просто маю декілька фахів і досвід роботи з 16 років саме за ними. Але за основним зможу працювати тільки після довгої і дорогої процедури сертифікації. :)
-
Тут 2 варіанта 1) ви зараз можливо і працюєте за 17кад, але через деякий час знайдете роботу за основним фахом на високу зарплату. Потім з'являються історії що приїхав, сурвайвал джоб і ось чого досяг. По факту приїхав, пошук роботи за професією+вивчення мови зайняв деякий час. 2) Ви про щось собі мрієте не маючи жодних підстав. Але він малоймовірний. Більшість не має тут перспективи вийти на свою професію і отримувати високу зарплату. У вас є така можливість, це добре, для вас Канада топова країна з перспективою. Я радий за вас.
-
Але знов, особисто Ви ж не збираєтесь всі наступні роки працювати за $17/год?
-
А до першої частини Вашого повідомлення: треба вивчати, рахувати і планувати беручи до уваги власні сили і можливості. Якщо людина не вміє нічого з цього, то що ж тут зробиш. Великого розуму не треба щоб вкласти 70к в авто без роботи.
-
Я поки не буду давати відповідь на це питання. Не з ІТ за 500 кілобаксів на секунду, не хвилюйтесь :)
-
Приїхати можна з будь-якою сумою і все просрати, деякі всі 70к вкладають в авто не маючи роботи. Я у вас спитаю те, що питати не дуже правильно, але скільки ви зараз заробляєте і ким працюєте? Яка у вас професія та освіта?
-
Я такий самий "голодний" приїхавший з двома валізами, бо просто більше речей не залишилось і з кількома тисячами в кишені. Я просто більш-менш адекватно оцінюю свої сили, вивчаю інформацію і спілкуюсь з місцевими. Та навіть буквально з калькулятором сижу. Чи Ви збираєтесь всі роки працювати за $17/год і не шукати нічого кращого?
-
Ситуація зовсім інша, але проблеми через шум від дітей можуть бути. Краще будинок. Будинок, а не 50 річний сарай в поганому районі це 600к. 600к це недоступно.
22 Jan 2023, 19:22
6379/124541
about an hour ago