Українська Канада
-
Вивчати ази, слова і граматику - супер👌🏻
-
Так, але ви не прочитали свого листа! Я не з Європи те роблю. Може вам воно не потрібно.
-
Щоб розговоритись , дивіться фільми на англійській мові, плюс в ютубі багато каналів по навчанню
-
Гугліть) я її скачав, маю підозру що її вам можуть дати в візовому центрі
-
І що проходження допомагає розговоритись?
-
Consent form це заповнена анкета?
-
Але ви читайте свій лист! Мож там щось не так.
-
Duolingo
-
Друзі порекомендуйте платні безплатні інструменти як в експрес режимі вивчити англійську. Розмовний. Дякую за поради. Можна в приват. Хто як цей шлях проходив.
-
Які ще?
-
Вони описані в тому, який зі штрихкодом
-
Вірніше тут: Embassy of Canada in Warsaw goo.gl/maps/wKWCauDZZDywUBjEA Але заходьте з вулиці Пєкна
-
Там 4 папери роздрукувати
-
Piękna 2
-
Ну не знаю. У нас був запис на 17:30. Приїхали. Подивилися на чергу, показали роздруковані запрошення на біометрику, бронювання часу, паспорт і нас одразу пропустили. На все про все пішло 5 хв.
-
Напишіть будь ласка коротко про ваш бекраунд, чи проживали в Україні чи за кордоном, які доки долучали?
-
Здавали сьогодні біометрію, по запису, в Варшаві...Хочу всіх попередити!!!Хто розраховує, що ця процедура проходить 10-15хв,то НЕ ТАК!!! 1)Ми мали запис на 14:00,приїхали, а там ВЕЛИЧЕЗНА ЧЕРГА (це всі по запису), і на ту 14:00 не ви одні записані, а чоловік 20 на одну і ту саму годину! 2)ми приїхали на свій час, а там ще повно людей, які ще не пройшли і на 12:00 і на 13:00... Люди розраховуйте, що то на цілий день, а працюють вони до 16:30.Якщо не встигли, то відправляють за іншою адресою 🤪
-
А при сдаче биометрии нужно только письмо приглашение распечатать со штрих кодами?
-
Дякую
-
Доброго вечора, можуть відмовити через не знання англійської ?
22 Jan 2023, 19:22
63844/123715
32 minutes ago