Українська Канада
-
Важливо дотримуватися всіх пунктів, які я описала
-
також цікавить це питання ✋
-
Ми три дні пробували, перш ніж вийшло
-
А якщо 36+, але англійська є?
-
Я писала повідомлення вище як зареєструватися 18:09
-
Можливо я десь не там дивлюсь?
-
В 18:00
-
В Варшаві немає зовсім. Навіть на квітень
-
Коли ви дивились останній раз?
-
Друзі, як знайти їх чат Канади на сайті, хотіли написати, бо знайомий зазначив, що має біометрію, а на справді не має, не знаємо що робити, чи подати йому нову заявку чи ні?
-
Зареєструватися на біометрію можна Місця є ще навіть і на березень
-
Підкажіть будь ласка, якщо жінка при заповненні анкети поставила галочку що чоловік приєднається пізніше, но не створила окрему анкету на чоловіка, як діяти в такій ситуації?
-
Здравствуйте. Пытаемся записаться на сдачу биометоии. Нет мест ни Вене ни в Братиславе ни в Праге(((((( это сайт висит или жестокая реальность??????
-
Доброго дня! виникла проблема при заповненні місця проживання. Вказала фактичну адресу проживання та додала Францію як фактичне місце проживання і також Україну до дати виїзду. В інших країнах не жила. При спробі зберегти вибиває помилку. Підкажіть будь-ласка у чому може бути проблема?
-
Подскажите пожалуйста 🙏 🙏🙏 Кто сдавал биометрию в Молдавии - там принимают только по записи или можно в порядке живой очереди ❓ Надо детей и жену вывезти а запись только на лето…
-
Хтось може поділитись досвідом здачі біометрії по живій черзі в Варшаві? Там лише в посольстві чи й у візовому центрі люди можуть проходити без попереднього запису? Як довго?
-
Якщо підтвердили аплікацію та потрібно здати паспорти . ( біометрію здавали два роки раніше ) Потрібно бронювати епойтмент як на біометрію ? Чи можна прийти під VSF .
-
А можна уточнити, (в знайомих) вони паспорти поштою відправляли і отримували, чи самі заносили? І якщо поштою то чи має відношення адреса яку подаємо в аплікації(як поштову) до адреси на яку будуть відправляти паспорт? Дякую!
-
CLB 6-7
-
Не обов'язково
22 Jan 2023, 19:22
63955/123821
about 8 hours ago