Українська Канада
-
Якщо це не тепличні умови, то ви надто багато "жрать", знаєте
-
Я не в Манітобі Прилетіла провінційним чартером Працюю в організації, яка не є волонтерською і надає повну підтримку українцями: від зустрічі в аеропорту і поселення на перший час, оформленням документів і до допомоги з працевлаштуванням та пошуками житла Донором організації орієнтовно на 2/3 - є провінційний уряд Це не тепличні умови, ні?
-
Ще раз для вас напишу. Моі повідомлення вище про те, що нема в Канаді теплічних умов. Те що мені наводять як приклад теплічності- це прояви гуманності. Більш того частина ініціатив- ідуть від волонтерів а не федерального уряду. Також я пишу що теплічність якщо і є- то у Європі, де окрім житла дають кожен місяць гроші на життя і інші програми. У Канаді в загальному окрім Манітоби- усі куаетівці в рівних правах із іншими імігрантами. Якщо ви хочете залишитися тут і вважаєте шо вистачить сил конкурувати з умовним китайцем чи індусом на місцевому ринку праці- то ви залишитесь, але теплічних умов як тут пишуть у вас не буде.
-
Я якраз уважно все прочитала і саме про це вам зразу і писала Ви намагаєтесь натягнути сову на глобус і вимагаєте від держави з федеративним устроєм, щоб вона жила за законами унітарної держави З якого переляку? Бо вам так захотілось?
-
Я не готувалась до еміграції, я виїжджала 26 лютого з дому з однією валізою Але я використала час, який мала у Польщі і за 2 місяці елементарно вивчила та визначилась, куди саме їхати Та чим і як живе кожна провінція Канади. Бо те, що в Канаді кожна провінція - країна в країні, грубо кажучи, знала ще зі школи Читайте уважніше
-
Дякую, я з початку травня вже тут і не маю ні одного приводу скаржитись :) Їхала в провінцію і місто, де не мала ні однієї знайомої людини, з мінімальним запасом фінансів в розмірі 50 тис грн на карті І безкоштовним готелем скористалась аж на 3 тижні Але 2 місяці у Польщі не сиділа склавши руки, а вивчала уважно, де саме я зможу швидко почати забезпечувати свої мінімальні потреби, а в подальшому адаптуватись
-
Ясно-понятно, як то кажуть Схоже, що єдина ваша мета - баламутити воду :) Не здивуюсь, якщо ви не тут і не збираєтесь сюди
-
Яким, таким я? ) Деталізуйте Все, що ви вище понарозписували говорить тільки про те, що ви навіть елементарним устроєм Канади, як держави не поцікавились
-
Проблема не в Канаді, а у вашому небажанні витратити кілька днів по кілька годин на те, щоб банально поцікавитись устроєм країни, в яку зібрались їхати А час у вас точно був Канада немає спільного кордону з Україною і, відповідно, не є країною, куди шоковані і перелякані люди виїжджали перші кілька місяців Більше того, ви навряд чи з числа тих, хто виїжджав з однією валізою внікуди