Українська Канада
-
Скажіть будь ласка, якщо в мене портал вже на gmail зареєстровано а я хочу змінити на іншу пошту з якою проблем не буде, можна це якось зробити? Вказати нову пошти у формі?
-
Доброго дня) Підкажіть будь ласка щодо документів, які потрібно додавати ( не можу розібратись , що саме потрібно) Копія закордонного паспорта, українського , копія свідоцтва про одруження перекладене …. Не розумію чи потрібно давати якісь документи стосовно коштів чи майна? Хто що прикріплював?
-
А якщо лист не прийшов?
-
Canada-Ukraine authorization for emergency travel - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.html
-
Скажіть будь ласка,якщо є закордонний біометричний паспорт, то не треба здавати ?просто знайомі однаково подавали заяву і одним прийшов лист про біометрику іншим ні
-
Ну еще лучше если не надо себя на работу брать) главное что бы можно было открыть и дивиденды платить
-
так наче можна у сша здавати...
-
Человек сдал в USCIS во Флориде вчера. Как записался не знаю. Если недалеко - подъедьте
-
чудово, дякую @tatianagannotska @LenaSingh ! А є якийсь лінк на інфо чи просто більше інфо?
-
прост интересно почему всех так волнует кто подается и кто делать что будет. и как он оказался за границей...
-
Взагалі би зараз чоловікам не відкривали візи , а після війни тільки долучитися до сім’ї
-
Я хотел бы сдать биометрию в United States Citizenship and Immigration Services (USCIS) как туда записаться ????
-
можна
-
Як би Вам відповісти... Я зустрічала 2 різні думки: Перша: regular - то внутрішній, official - закордонний Друга: official лише для дипломатів, regular - для всіх інших громадян. Як правильно - досі не знаю....
-
Можливо
-
а вам завидно?
-
С CUAET визой можно открыть компанию и самого себя взять на работу?
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, якщо була реєстрація в одній із європейських країн, то чи можливо подаватись на візу в Канаді по програмі CUAET?
-
Добре, всім дякую за відповідь)
-
Нет больше ничего не нужно. Получите разрешение на границе
22 Jan 2023, 19:22
64188/123821
about 8 hours ago