Українська Канада
-
Власне житло? Дуже смішно...
-
Для тих, хто хоче та може залишится все рівно всі умови є. На момент коли можна буде подаватися на ПР у таких людей вже будуть стабільні зв'язки з країною, друзі, можливо навіть родичі, робота і власне житло і, звісно, мова. Не бачу жодних проблем набрати високі бали при аплікації на ПР.
-
Я мав на увазі інше. Такий треш трохи деморалізує. Скільки хто займає номер, звідки приїхав, скільки років жив в росії це вже інші питання.
-
Я вже писав колись, мені ніхто не відповів. Для початку, раз ми переходимо на особистості, я вдячний куает, котрий організований в тмоу числі і українцями, але щодо облаштовування тут у Канаді, конкретно мені нічим не допомогали, усе що у мене зараз є тут - це результат моєї власної роботи. Я відношусь до тих людей, хто більше розраховує на себе, ніж на інших людей. Єдине по прильоту у аеропорті, я послухав інформаційну годинку від іншої організації (Не конгресу) про те що робити по прибуттю і все. Що до тепличних умов, як я написав вище, Окрім Манітоби я не бачу більше "тепличності" Все ж таки я дуже хотів би почути відповідь на одне давнє питання від мене, як у 70х років якщо не помиляюсь, у Канаду імігрували В'єтнамці, тоді у них теж війна була, і як я знаю їх статус дуже конкретний був.
-
З готелів краще з'їжджати якнайшвидше.
-
-
Українцям надали буквально тепличні умови, але ж деяким замало. Основний месседж мого другого повідомлення якраз і був в тому, що через "10% занадто активних людей страждають інші 90% групи". Коли зупинявся в готелі на ніч в Монреалі, при виписці мені побажали "успішної інтеграції". Саме це й повинно бути на думці у наших людей, а не "посижу, зберу всі 'плюшки' і поїду, а на інших начхати".