Українська Канада
-
Я також голодний. І друзі голодні. В Україні ні дому ні роботи, асвабадітєлі допомогли. Але так чогось себе не поводжу. І друзі мої так себе не поводять. Пробачити за те, що завдяки "голодуючим" в нас будуть бачити дикунів?
-
Поруч зі мною є бургер кінг, я бачив як якийся чорний приходе наливати по 2літра бутилку коли.
-
Люди голодні, звикли виривати собі шматок хліба. Українці з величезною багатою країною, талановитий і добрий народ, який завжди за всю історію у халепі! Ну взяли вони їжу. Бува так, пробачте їх.
-
Якесь дивне уявлення у вас про украінців. Можна подивитися які чарти?)
-
Звісно, але наразі ми ще досі у топ позиціях всіх чартів, на нас звертають увагу більше ніж на інших. Умовний маленький чих не в тому місці може мати жахливі наслідки для всіх інших.
-
Таке з усіма буває, не тільки українцями
-
Виходить що проблема найбільш "активних" меньшин, що псують життя іншим, наразі дуже актуальна в нашому випадку.
-
Спостереження про деяких українців у Канаді: культура. Сьогодні вирішили перевірити що дають на безкоштовну(!) вечерю в одному з готелів. Все цивільно, пінопластові лоточки, напої, привітний персонал, що проходить повз... І українці, які набирають ту безкоштовну вечерю вже місцевими торбинками з Walmart, при чому забитими доверху. І як коршуни, до того столика навіть підійти важко. Звісно не всі, деякі взяли 1-2 лоточки, баночку напою і скромно пішли, їх і не видно навіть, тихіше миші себе ведуть. Але ж деякі... Кому потрібно 5 і більше банок пепсі яка коштує всього $7 за коробку з 12 банок в найближчому супермаркеті? Постояли з друзями в стороні, швиденько взяли необхідний мінімум і пішли, бо поруч з такими просто соромно стояти в одному приміщені. Люди, агов, Ви, не вклавши нічого в цю країну, руйнуєте репутацію, яку тяжко створювали інші українці до Вас протягом десятиліть. Саме через таких, що перепродають безкоштовні матраци та нагрібають безкоштовні вечері і поводять себе зверхньо з персоналом (згадуємо аеорпорт), всілякі програми і згортають. Цілком розумію тих, хто відкрито каже, що хоче повністю абстрогуватись від інших українців і підтримувати контакт лише з якоюсь малою групою вже знайомих людей. Бо їм просто соромно, що їх рівняють з такими "хапугами". Але "хапуги" поїдуть, бо хто ж їм ПР видасть, вони ж навіть не вважають за потрібне мову вчити здебільшого, а нормальні люди залишаться, і їм з цим жити.
-
Оформляють у Монреалі
-
В першому аеропорту, куди ви приїдете
-
Підкажіть, будь ласка, чи оформляють work permit у аеропорту Монтреаль? Або ж тільки в Торонто?
-
PR, permanent resident, дозвіл жити і працювати з можливістю отримання громадянства
-
Отримати що? недописали..
-
Через монобанк Sepa ,я так перевожу з німецкої картки на українську
-
Європа однозначно краще, якщо є можливість залишитися в Європі то не треба думати про Канаду. Подорожуй куди хочеш, соціально захищені, різноманіття країн в годинній доступності. В Канаді плюс це, що туди легше іммігрувати і отримати pr
-
Та просто в гугл введіть Canada compare with Your Country
-
Що це за дані?
-
Європа це не одна краіна. Знайдіть в інеті данні порівняльноі таблиці Канади і Європейської країни котра вам цікава. І порівнюйте
-
Я з дружиною здавав в мадриді привозили паспорт самі, нам вклеїли за 2 тижні
-
Так цікаво же, які плюси
22 Jan 2023, 19:22
6469/123911
about 4 hours ago