Українська Канада
-
Підкажіть, будь ласка, чи оформляють work permit у аеропорту Монтреаль? Або ж тільки в Торонто?
-
Ми відвозили особисто, а друзі через DHL. я думаю що вони просто дуже довго пересилають ті документи до Парижу або що. Просто майте на увазі і не хвилюйтеся, якщо не можете прослідкувати за вашим паспортом, тому що навіть після того як я отримувала повідомлення про те що мій паспорт вже можно забрати з візового центру я все одно не могла прослідкувати інформацію по треку.
-
Думаю треба тоді краще приватною службою Мені рекомендували DHL Звичайно на свому досвіді не маю що сказати, ніколи не користувалась, але кажуть що в Європі норм працює.Знайомі з Польші, та Парижу і Італії відправляли на візи теж, то все добре було. Бо пошта Іспанії ще не прислала моє посвідчення і теж немає ніякої інформації, тому нею краще не ризикувати.... Є над чим подумати тут, звичайно, особливо якщо це один паспорт закордонний
-
О яка ситуація не приємна!!! Боюсь і цього, тим паче що моє посвідчення водія в Іспанії віддала на заміну ще в травні, і досі не прийшло...... Хоча з паспортами наче в більшості людей по почті все добре пройшло... Однозначно дякую за ваш досвід, думаю не тільки мені буде корисною інформацією! Дякую 💓