Українська Канада
-
Так справді
-
Дякую
-
Так звісно
-
Там питається чи вчились ви в університеті чи в коледжі, а. якщо я ще вчусь, то я теж маю вводити інфу про те де я вчусь?
-
Так, вони зараз поставили кабінки з обладнанням для біометрії і приймають як мінімум до 22, бо бачив людину с записом на таку годину
-
Доброго дня, підскажіть будьласка. Чи поширюється дозвіл на роботу для дружини якщо подавати на візу від мого імені ( дружина іноземка, для в'їзду в Канаду не потребує візи тільки спеціальний дозвіл ETA тобто біометрію буду робити тільки я)
-
Доброго дня , прийшло підтвердження аплікації , одже тепер мені потрібно чекати на запит на біоемтрію чи самій починати процес запису на біометрію?
-
Не знаю спробуйте, наче на інші майли приходило
-
Це має бути та сама пошта з якої аплікацію робив чи може бути інша ?
-
Там питається чи вчились ви в університеті чи в коледжі, а. якщо я ще вчусь, то я теж маю вводити інфу про те де я вчусь?
-
Посольство так довго відчинене?
-
А в кого не гмейл все норм?
-
У всіх така проблема
-
Я просто написала ,то що прочитала вище, де дівчина писала що їй видали візу ,а для дитини попросили дозвіл від батька, тому варто попередити, якщо хтось має можливість його взяти, то краще хай зразу додасть. Може й звісно не у всіх будуть просити
-
А в моєї дівчини проблема з її gmail
-
В мене то всьо ок
-
Gmail?
-
В мене не вийшло туди додзвонитись
-
Я думаю не поможе
-
🆘 Що робити якщо на пошту не приходить пароль підпису запису на біометрію,всі дані введені правильно
22 Jan 2023, 19:22
64841/123850
about 7 hours ago