Українська Канада
-
О яка ситуація не приємна!!! Боюсь і цього, тим паче що моє посвідчення водія в Іспанії віддала на заміну ще в травні, і досі не прийшло...... Хоча з паспортами наче в більшості людей по почті все добре пройшло... Однозначно дякую за ваш досвід, думаю не тільки мені буде корисною інформацією! Дякую 💓
-
На рахунок Мадриду можу сказати що більше двох місяців чекали і по треку неможливо було відслідковувати. Їздили в сам центр то вони також не могли дати інформації де були власне наші паспорти. Хіба дали електронну пошту посольства в Парижі і після того як я написала до них десь за тиждень прийшов паспорт в візовий центр Мадриду
-
@banofbot
-
Я отримала візу в Ізраїлі . Через своє Турагенство . Без проблем . Протягом 1 місяця
-
Чи важливо заповнювати у графі робота - все детально. Чи можна написати - безробітня? Чи має це значення для отримання візи?
-
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка що робити якщо чоловік не вкладається в 30 днів на вклеювання візи відправити паспорт.Що потрібно зробити в такій ситуації?І скільки зараз займає часу вклейка у Варшаві?
-
Так, звичайно. В мене пройшло 4 місяці після отримання passport request, до того як подала на вклейку. Вчора вклеїли CUAET😃