Українська Канада
-
Вітаю, чи треба заповнювати форму IMM 5476 при подачі на CUAET? Ніхто не заповнював для своїх рідних?
-
@banofbot
-
Підкажіть будь ласка, якщо реєстрували візу CUAET і здавала біометрію на старий паспорт, паралельно отримали з дітьми нові паспорти на минулому тижні. Чи можу я і діти отримані візи вклеїти в нові паспорти? Чи не буде проблеми? Чи хтось так робив?
-
Знайдіть офіційний урядовий сайт Британської Колумбії, там буде офіційна інформація про програми імміграціі, прочитайте умови і побачити, чи це вам підходить. Будь який імміграційний адвокат теж бере інформацію звідти. А різну інформацію ви чули, скоріш за все, тому, що програма не одна, їх декілька і кожна має свої умови. www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C
-
Ви не отримаєте ніякої детальної інформації. Вам скажуть, що вашу заявку розглядають, не хвилюйтеся, все добре, чекайте. Я теж не знайшла можливості зробити оплачений дзвінок. На швидкість розгляду заявки ви ніяк не зможете вплинути, на жаль. Ми для мами візу теж пять місяців чекали.
-
Доброго дня, я вже в Канаді , не можу зрозуміти як заповнити ту анкету на отримання допомоги від Канади , підкажіть будьласка як це зробити ?