Українська Канада
-
Доброго дня. Наберіть мене у телеграм як будете мати час. Так буде зручніше, тому що виникають додаткові питання.
-
Будь ласка, хто знає! Чи можна вносити зміни до аплікації, якщо заявка вже зареєстрована!? Не під час оформлення корегувати, а саме після реєстрації! Все що могла перепробувала, однак не можу знайти таку функцію в особистому кабінеті...
-
Це хороші новини, бо раніше не було Кракова, як ми записувалися була тільки Варшава
-
Но не возможно онлайн записаться
-
А куда відправляти паспорт на вклейку візи якщо я в Україні?
-
Привіт. Підкажіть будь-ласка, чи потрібно після отримання візи заїзджати у Канаду усій групі разом. Я маю на увазі ситуацію - подався на візу я (батько) + дружина + донька. Після отримання віз ми повинні перетинати кордон разом одночасно? чи можливо перетинати одразу мені самостійно ( для пошука житла, облаштування етс.), а дружина з донькою перетнуть кордон на кілька тижнів пізніше?
-
Хто подавав на біометрію в Бухаресті?? Онлайн не пропускає навіть з кодом...є жива черга?
-
Скажіть, будь-ласка, ті хто стоїть в живій черзі, ви не можете записатись на біометрію особисто в посольстві чи вас відправляють на сайт?
-
Подивись, для тебе скинула програму, що це робить.
-
Спасибо
-
просто напишіть в гуглі зжати PGF:)))
-
У вашому запрошегні на біометрію чітко вказано, що якщо у вас є вагомі причини, по яких ви не змогли пройти біометрію, ви маєте їх повідомити. Що наштовхує на припущення, що біометрію можуть продовжити у випадку невиїзду для чоловіка
-
Плиз
-
Можешь дать названия
-
Ну на сайтах где я переводила jpeg в pdf, есть функция сжать
-
Просто чула деякі думки про те, що цей термін можуть продовжити для осіб, що не можуть перетнути кордон
-
Підкажіть ще, а як вдалось записатись на 31, по телефону чи онлайн? Тому що пробую онлайн, а код підтвердження приходить через пару годин коли вже є недійсним🤷♀️
-
www.ilovepdf.com/ru/jpg_to_pdf
-
А как?
-
Ммм
22 Jan 2023, 19:22
65264/123900
about an hour ago