Українська Канада
-
І в мене була американська віза, можливо через це швидко все пройшло
-
В перший день заявку подав
-
Скільки часу оцікували?
-
Підкажіть будь ласка як правильно відправити паспорт для вклейки візи? Підтвердження я вже отримав
-
Підскажіть чи знаєте ви про випадки, де сім‘я подавалась разом із чоловіком, який не зможе приїхати на біометрію. І їм через це анулювали заявку. Чи жінка з дітьми пройде далі, а в чоловіка просто скасується можливість подачі документів?
-
реєструватись на біометрію та проходити її
-
Підскажіть будь ласка, прийшов лист на біометрію сьогодні…, що далі робити мені? Які мої дії?)
-
Код підтвердження не приходить, обдзвонила 5 центрів в різних країнах і ніхто не відповідає
-
Я это уже поняла) Теперь ищу способ как добавить ребёнка
-
Ребята ,кто продлевал загран паспорт Польше . Вы в посольстве Украины это делали в Варшаве ? И как становились в очередь . На сайте заявление нашла ,но как дальше действовать ,не понятно.
-
если есть возможность проф перевода - то переводите, обязательный документ только загран, все остальное опционально
-
Як думаєте по програмі захисту біженців чи можуть бути якісь зміни?
-
Підкажіть будь ласка адресу VAC в Кракові
-
Дякую
-
я в пдф переводила фотки, и также объединяла их в один пдф файл, тк прикрепить можно 1 файл на укр паспорт, 1 файл на загран.
-
Вже лист прийшов, тепер проблема, не приходить OTP password 😞 можливо варто вказувати іноземний номер, а не український?
-
Фото
-
Договорились👌
-
Дякую
-
Спасибо
22 Jan 2023, 19:22
65305/123932
41 minutes ago