Українська Канада
-
А що це?
-
Ще ні
-
Доброго ранку! Підкажіть чи має сенс відправляти паспорти на вклейку візи, якщо термін, встановлений листом, сплив 20 днів тому? Чи був у когось такий досвід? Дякую.
-
Краще зачекайте на запрошення для дитини . Я в такій самій ситуації. Зв'язувалась з посередником щодо відправки паспортів з України, то вони говорять, що зараз Варшавський візовий центр попередив про те, що більше не буде вклеювати візи в паспорта дітей без запрошення. Теж саме стосується Відня. Треба чекати. Посередники, що відправляють в Кишинів та Бухарест порадили спробувати подзвонити на гарячу лінію IRCC , пояснити ситуацію та просити вклеювання разом з батьківськими паспортами. Кажуть, що є випадки коли це допомагало. Але я не впевнена. Тому планую відправляти тільки дорослі паспорти і чекати запрошення на дитячий.
-
Доброго дня пiдкажить ,шо це значить що треба забирати вже?
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, заповнюємо анкету, дитину вклеїли в паспорт батька, а от сам паспорт дитини ніяк не можемо забрати з консульської установи. Чи можна податись на візу з цією вклейкою, а коли заберемо паспорт , якось його відіслати, маю на увазі скан?
-
Я отримала візу від початку подачі до вклейки 4 місяці, а на дитину чекаю вже 6 місяців
-
Повинні встигнути та може треба буде просити
-
Підкажіть якщо я отримаю пр в одній провінції а через деякий час переїду жити в іншу провінці, то чи не треба мені буде міняти той пр чи якісь документи?
-
Але open work permit буде наданий, якщо прибути після 31 березня 2023 чи ні?
-
В кожного ситуація по суті індивідуальна, то краще заплатити гроші і сходити на консультацію до нормального спеціаліста. І там вам скажуть як в вашому випадку зробити краще
-
Якщо вона дає можливість подавати через два роки праці то я спокійно залишаюсь, якщо ні то я їду якомога швидше звідси. Невже щоб відповісти треба консультації за 200 доларів?!
-
Якщо батькам погодили візову заявку, а дитині ні, то чи є сенс відправляти у Варшаву разом із паспортами батьків і паспорт дитини на вклейку візи? Чи у Варшаві із цим суворо?
-
Що з британською Колумбію не так??? Хто каже що вона дає можливість подавати на pr через рік, хто через два, хто каже що тільки деякі роботи дають можливість А хто каже що взагалі не дає
-
Вибачте. Дякую.
-
Можн людина займається скамом русні
-
Щось я йому зовсім не вірю...
-
🤷♂ я написав бо ти маєш такий опис який я навіть уточнювати не хочу. Чи тобі його силою написати заставили? Не розумію я людей деяких, на що ви ображаєтесь.
-
Та я тільки зайшов, ти одразу до мене написав, я і відповів тобі)
-
Пиши до адміна
22 Jan 2023, 19:22
6547/124284
44 minutes ago