Підкажіть якщо я отримаю пр в одній провінції а через деякий час переїду жити в іншу провінці, то чи не треба мені буде міняти той пр чи якісь документи?
В кожного ситуація по суті індивідуальна, то краще заплатити гроші і сходити на консультацію до нормального спеціаліста. І там вам скажуть як в вашому випадку зробити краще
Якщо вона дає можливість подавати через два роки праці то я спокійно залишаюсь, якщо ні то я їду якомога швидше звідси. Невже щоб відповісти треба консультації за 200 доларів?!
Якщо батькам погодили візову заявку, а дитині ні, то чи є сенс відправляти у Варшаву разом із паспортами батьків і паспорт дитини на вклейку візи? Чи у Варшаві із цим суворо?
Що з британською Колумбію не так???
Хто каже що вона дає можливість подавати на pr через рік, хто через два, хто каже що тільки деякі роботи дають можливість
А хто каже що взагалі не дає
🤷♂ я написав бо ти маєш такий опис який я навіть уточнювати не хочу. Чи тобі його силою написати заставили? Не розумію я людей деяких, на що ви ображаєтесь.
По-перше правила читати треба як до групи прийшов)) по-друге то блін опис в тебе дуже хреновий в наш час, рашка є рашка і не треба з великої букви писати)