Українська Канада
-
Це для всіх хто прибув у Канаду, якщо не помиляюсь. Про страховку не можу відповісти, на знаю. Кажуть що мабуть так, повинні покривати
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, если мне нужно отправить по почте в визовый центр паспорт на вклейку визу, мне кроме паспорта, письма с приглашением на вклейку визы, нужно ещё что-то отправлять ?
-
Мені тут відповіли що залежить від провінції. У Ванкувері близько 300$
-
Коли ти отримуєш воркперміт вони кажуть що потрібно обов‘язково пройти медичний огляд
-
Підкажіть, будьласка, може хто стикався з таким... Оформлювала допомогу канадську (3000 на дорослого і 1500 на дитину), з дорослими все ок, а от по дитині пише, що неправильний UCI , хоча декілька разів вводила його з документа, який отнимали в аеропорту у міграційного офіцера. Що це може бути і як все ж таки податись на дорогу дитині?
-
Не безкоштовно. На сайтi IRCC э список акредитованих лiкарiв
-
Сенс В тому що поки У мене є українські права Мені не потрібні права сьомого класу і я не прошу їх надсилати мені додому - можна ж змінити процедуру, ніхто не просить порушувати закон
-
Ніяк, українцям тільки лопата та мітла у руки, всім іншим біженство, хитро придумали
-
Краще б за pr автоматичний домовились, а то всім афганцям біженство дають а українцям типо мітлу та лопату й крутітся як хочете
-
я вважаю що це група стосується Канади і все що з цим пов'язано, а не притчі кому як виглядати. Думаю цю тему вже варто закрити