Українська Канада
-
До війни застрягли?
-
Мы застряли в России у родственников
-
Подскажите, пожалуйста, а есть те, кто делал биометрию в Ростове?
-
У вас не вистачає дат (дірка по датам) - уважно передивіться весь вказаний період і якщо не працювали - теж вказуйте ці періоди
-
У мене така сама була проблема. Виявилось що не можна писати дві роботи одночасно. Коли написала лише один варіант - пропустило
-
😃А в Канаді доведеться жити без порешать по дзвінку
-
Варшава
-
Пише, що для 1 апліканта не має жодного вільного слоту
-
Во Львове закрыто, война вообще-то в стране!!
-
А як підняти питання щоб у Львові робили біометрію там ж спокійно,чому не відкривають візовий центр для здачі біометрії..а у цьому VFS Global люди здавали відбитки і на другі візи а у них база як казали єдина по всьому світу...
-
Звідки така інфа? Наче люди відправляли паспорти на візу...
-
Скажіть будь ласка, ви їхали відвозити паспорти після того, як вам надійшов про це лист, після здачі біометрії? Ви їхали знову туди, де робили біометрію, вірно? І, якщо ми робимо в Будапешті, бо там черга менша, а живемо в Бухаресті, можливо паспорти привезти в Бухаресті? Дуже дякую!
-
Підкажіть будь ласка як відбувається процес отримання візи в паспорт? Скільки потрібно чекати чи це відбувається одразу?
-
Щиро дякую за відповідь!
-
Підкажіть будь ласка🙏Якщо я заповню свого мужа разом з всією сім’єю в групу а він не зможе здати біометричні продовж 30 днів а ми здамо то наша заявка також анулюється ?
-
Я здавав на Канаду так, але дружина ні, не здавала. Так, подаємось разом як група. Тоді в аплікаційній формі дружин у питанні про ббфлметрію просто відзначити що вона не здавала?
-
Дякую!!🙏
-
Шановни друзи, Знает ли кто телеграм канал украинской общины Онтарио? Звиняйте за россiйскою мовою. Дуже вдячний.
-
Підкажіть будь ласка, якщо мої біометричні дані дійсні ще, а дружина не здавала, яким чином будуть розглядатись документи? Кожна форма окремо? Чи все таки жінка має здати білметрію, і лише тоді розгляд форми?дякую заздалегідь.
-
Так, відсканувала біометричний паспорт, загрузила в додаткові документи.
22 Jan 2023, 19:22
66416/123911
about 2 hours ago