Українська Канада
-
З ким можна особисто проконсультуватися щодо подачі заявки онлайн. Заявку заповнила, але є питання деякі. Буду дуже вдячна
-
у мене так само проблеми тільки з Румунією… пробував інші країни - цей етап проходить…
-
Так. Та інші теж(
-
На сайті vfsglobal.ca коли ввожу одноразовий пароль правильний, все рівно не пускає далі. Каже типу, що не вірний пароль( Генерую новий- та сама фігня(((
-
Доброго ранку. Питання щодо Open work permit потрібно завантажувати диплом, досвід роботи? Чи потрібне воно бути перекладене на англ та чи потрібно завірювати у нотаріуса?
-
Ось тримайте www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1-VO/?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon%2Fx%2FCQ1P0LBKn66dLdNUfueK%2Bz6PKDIRlw2IQmnt5xZX%2BFoAVRSmsQXnDyWxUBgiDYfrOU8oUUa%2Bfg%2F9nAjy%2B3N3K0IGeXdhVZz5OuV0VUgh%2B8L
-
В Варшаве ещё вчера вроде как места закончились уже даже на апрель. Так что пока не поздно смотрите в ближайших городах. В Вене вроде как было, но нужно проверять.
-
так, у мене аналогічно - помилка одноразового паролю(((
-
Теж цікавить
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка чи можна здавати біометричні дані в одній країні, а паспорт на візу в іншій?
-
чи комусь вдалося записатися на білметріу у Румунії?
-
На какой город вы пробуете записаться?
-
А ясно , по ідеї все має бути добре , вле якщо дівчина Українка
-
Нет , я только узнаю информацию всю
-
Вам вже прийшов лист на біометрію ?
-
Не буде
-
Доброго дня А будет проблема , если я буду подавать документы с девушкой и мы не расписаны официально?
-
Цікаво , вибачаюся можливо я вас не правильно зрозумів
-
Уже удалили сообщение, видео рашисткое скидывали
-
Админ обратите внимания на кремлеботов в чате
22 Jan 2023, 19:22
66440/123821
about 8 hours ago