Українська Канада
-
🏠🏠🏠Як швидко можна придбати власне житло в Канаді в кредит (Mortgage/іпотека)? (Тимчасовий статус-OPEN WORK PERMIT) Опції залежать від початкового внеску 💰💰💰 ШВИДКА ОПЦІЯ🏦🏦🏦🏦🏦🏦 10% початкового внеску 🏡 5% власні кошти, 5%-може бути подарунок від сім’ї (non refundable gift from immediate family member) 🏡 До кінця робочої візи більше ніж 6 місяців; 🏡 90 днів історії початкового внеску (3months bank statement) 🏡 Ви перебуваєте в Канаді мінімум 6 місяців, але не більше ніж 5 років 🏡 Маєте постійну або тимчасову зайнятість (випробувальний термін завершено) 🏡 Маєте кредитну історію 6 місяців (6 month bank statement)
-
Дякую
-
Люди не вміють поводитися з інформацією. Та навіть не хотять вчитися.
-
Вам робити намає чого?
-
Прочитайте ще раз мій комент.
-
Всім доброго дня . Після приїзду до Канади потрапили з сім'єю у Welcome centre, нам там дали папери, які дають українцям для заповнення від звільнення податків на 1 або два роки. Ми не дуже зрозуміли як ними правильно скористатися. Я хотіла запитати, чи був у когось такий самий досвід? Що з податками для українців вони є чи все ж таки немає в перший рік? Хто володіє інформацією, будьте ласкаві поділіться 🫶🏻
-
Брехня і вводьте в оману, не дуже ввічливо
-
Я нічого не ввічливого не сказав)
-
Трошки ввічливіше, будь ласка. Це не мій коментар, а просто скрін. Дякую, що поділилися своєю інформацією.
-
Брехня, дозвонив в візовий сказали нічого такого не буде! Просто плітки , не вводьте людей в оману!
-
Побачила в іншому чаті таке, подивіться самий нижній комент на скріні.