Українська Канада
-
Простите, пожалуйста, кто-то уже это делал в Бухаресте? А в посольстве можно распечатать? Я живу в "норе" 😭
-
Дякую🙏🏻
-
Вам повинно прийти письмо (воно буде в акаунті і, можливо, про дублюється на електронну пошту) Після цього берете appointment у візовому центрі , де роблять біометрику
-
В посольства ходять лише по запису.
-
Только вот мне негде распечатать направления ( или как называются эти бумаги) Вопрос: 1. если я покажу на телефоне - этого достаточно? 2. Фото портрет делать будут?
-
Но, фактично, все вже було спрощено
-
Ми пару годин тому записалися на 19.04 в онлайн чергу у Варшаву. Може є варіант живої черги? Підскажіть хто взнавав дану інф.
-
На біометрію потрібно запускатись після того як прийшло запрошення після заповнення анкети?
-
Ні ми подались ще 2.03
-
Паспорт , роздруковане письмо з викликом на біометрію (його сканують). Відсканували всі пальці, фото на камеру і усе.
-
Я думаю, що зараз можливо ніхто ніщо не буде надсилати. Це моє припущення. Бо за кордоном паспорт - це наш єдиний документ. І ми без нього тут не сожемо ні сімку купити, ні квиток авіа купити
-
Це ви по новій програмі отримали? Коли подались? Біометрія Була готова?
-
Нам пришел запрос на биометрию, будем завтра штурмовать посольство Канады в Бухаресте.
-
10 хвилин
-
А візи були у посольстві на всіх
-
Але ми пішли «наобум». Тільки у 1 члена сімьї було на сайті Approved
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка адреси, де можна зробити біо метрику…можливо посилання? Завчасно вдячна🙏🏻
-
Але не прийшлось їхати до Відня. Спеціалісти приїхали у канадське посольство з візами зо Будапешту
-
Как проходит процесс биометрии? Расскажите, подскажите, подробнее. Спасибо ☺️
-
Ми їздили самі. Шанс, що паспорт загубиться-є завжди. Я не хотіла ризикувати
22 Jan 2023, 19:22
66750/124873
2 minutes ago