Українська Канада
-
Доброї ночі, підкажіть безкоштовну онлайн-англйіську? Дякую
-
Вітаю. Після ретельного ознайомлення з умовами отримання PR по провінціям, виникло питання (може дивне). Чи важливо для PR аби підтверджена вища освіта відповідала поточному роду заняття (current occupation)? На прикладі - маю вищу освіту (не computer science), працюю вже більше 6 років front-end developer (self-education). Відповідно планую продовжувати кар‘єру в Канаді. Але тепер ось постало питання - чи буде враховуватись непрофільна вища освіта для PR у такому разі?
-
Добридень) Підкажіть, чи потрібно нотаріально завіряти переклад постанови з поліції про вчинене правопорушення?
-
Так, зможете, якщо Ви вказували при заповненні аплікації , що маєте намір працювати. Але мені здається, не буду стверджувати щодо 17 річних, але щодо дітей до 16 років , необхідно, щоб у Канаді була людина, яка умовно готова взяти на себе обов’язок з опікунства над Вами, якщо Ви збираєтеся летіти без батьків чи інших родичів
-
Доброго ранку. Більше 2х місяців тому відправила кур'єром паспорт на вклейку візи у Варшаві і тиша. Підкажіть, будь ласка, чи можна поїхати у візовий центр, щоб дізнатись де мій паспорт? Чи є там жива черга?
-
Чого можно подробней ?
-
Добрий день Підскажіть буль ласка Чи є якість строки на вклейку візи ? Запрошення на вклейку отпримали пів року назад Та чи можливо у Відні її вклеїти ?