Українська Канада
-
Це приходить як тільки відправите заявку. Чекайте за деякий час (зазвичай 8-10 годин але може бути і довше) запрошення на біометрію
-
можна нічого не вказувати, документ не обов’язковий. Якщо дуже хочеться, можна додатково прикласти документ-роз‘яснення у довільній формі про ваш фінансовий стан. Але я особисто не став, з думкою зо якщо буде їм потрібно - надішлють запит
-
на покладені на рахунок кошти може бути пруф договір на продаж машини/квартири/зарплатня.
-
Digital photo, аплікант дитина-просто зробити фото?
-
А прочитайте моє повідомлення ще раз і цього разу до кінця - поле є опційним. З обов’язкових документів є лише закордонний паспорт
-
І знову якісь шкідливі поради - якщо подавати інформацію по рахунку - то там має бути рух коштів, підтвердження джерела. Якщо просто покласти готівку на рахунок - це те саме, що позичити в когось кошти, щоб показати ніби є, а після подачі заявки повернути
-
Добрый день Я получила такой ответ
-
а якщо родича друга немає?)
-
Якщо ви подавали заяву по новій схемі (а схоже, що ні) то в полі Funds (proof) (яке є опційним) вказано, що це має бути лист від друга/родича з Канади. Виписка з вашого рахунку не потрібна
-
Типу в аплікації додавати виписку в additional information?
-
покладіть на рахунок. осблуговування в польских банках 12 міс бещкоштовне
-
тільки рахунки
-
А як їм готівку показати?
-
без анкети вас для канадського посольства не запросять
-
анкета має бути на кожного, бо візу якщо дають то кожному хто заповнив анкету. так зрозуміло?
-
Я знову перечитувала інформацію на офіційному сайті та ніде не могу знайти цьому підтвердження
-
Ольга.так, одинокий
-
Доброе утро! Подскажите, где переводили документы, пожалуйста
-
Подскажите, пожалуйста, Т.е. в Манитобе будет бесплатная медицинская страховка или надо еще и работу найти?
-
Привіт
22 Jan 2023, 19:22
67294/123900
about 4 hours ago