Українська Канада
-
Це називається навмисне порушення правил групи, з якими при вступі ви були ознайомлені!
-
Я бачу. От мені цікаво, це принципова позиція «я не такая как все» чи не знання інших мов, окрім рабсеянської?
-
Теж саме ⬆️
-
Мова спілкування в чаті українська або англійська! Дотримуйтесь правил
-
-
Доброго дня! Я з таким питанням, вже до тих, хто давно в Канаді. Щось сьогодні подивилась якесь страшне відео, що зараз все дуже погано з медициною - а саме дикі черги, через які люди з онко навіть іноді обирають евтаназію, бо не знають чи дочекаються черги на операцію чи якесь ще лікування. Хтось може сказати чи це правда? Питаю не для того щоб розганяти, ми вже самі будинок на рік зняли і проплатили, то в будь якому випадку тут надовго, а просто щоб наприклад зробити візу в штати, щоб в разі чого їздити туди платно лікуватись (бо в Канаді як я вже знаю платні тільки зубні та офтальмологія). Дякую!
-
Закликаю усіх!!!! Не їдьте до Ванкуверу!!!!!!! Просто не їдьте.
-
Доброго вечора, можна звернутися до вас з питанням, Якщо на момент прибуття буде 17 років, але в візі я буду вказувати що меня потрібна робоча віза, чи зможу я получити її коли мені стане 18 Та також чи зможу я отримати кошти, якщо я лечу без батьків. Буду летіти з дівчиною якій 18 років, хвилююсь через те чи зможу потрапити, та працювати