Українська Канада
-
Так, вона в Україні, я в Іспанії
-
Ви певно в різних країнах?
-
Ребят, не знаете, почему я отправила заявку раньше своей мамы, но ей пришло submission confirmation, а мне нет(
-
Дайте будь ласка лінк на сторінку де можна моніторити запис на біометрію)
-
Я думаю всё таки, надо ли оформлять дополнительное разрешение на работу🤔или эта програмка подразумевает автоматическое её получение🤔
-
Сестра записалася
-
Добрий вечір. Хто вже записався на біометрію в Варшаві?
-
Думаю, если ребёнок уже за границей то этих вопросов не должно быть
-
Хто буде дивитися вебинар по cuaets програмі, будь ласка запитайте про дозвіл батька на вивіз дитини. По факту дитину вже вивезено до Польщі, а батько на фронті йому не до оформлення нотаріальних згод.
-
Потім стару анкету побачити в списку новостворених
-
Потім вашу стару анкету витрите
-
Ок.Як тоді обнулити дані, бо немає delete((
-
Я думаю варто пробувати, написати пояснення Вам самій і прикласти. Якщо є якісь докази - гуд.
-
Я оформила окрему анкету в груп аплікейшн, де галочка на роботу дитині не відмічала.
-
Так біометрія прикріплюється до вашого досьє. А якщо у вас його ще немає, до якого номеру прикріплять вашу біометрію:)))
-
Ще раз усім пишу: спочатку анкету, а після біометрію. Ми подавали навпаки і нам анулювали день та час на біометрію. Ми тааож були здивовані...
-
Просто трохи "недосконала" програма:(
-
Дякую
-
Там спочатку потрібно створити групу/сім'я. Потім завести всіх членів. А вже потім працювати з кожною анкетою окремо
-
Добрий вечір, вибачте якщо питання вже задавали. Якщо чоловік поки що не може виїхати закордон, чи потрібно заповнювати форму з ним, додаючи його в группу моєї сім'ї?
22 Jan 2023, 19:22
67507/123821
about 8 hours ago