Українська Канада
-
Book
-
Apply for a visa Find information and begin your application Book an appointment Schedule your appointment with us Find a centre Information about your local centre Additional Services Enjoy a more convenient and more luxurious application
-
На біометрію
-
Що тут вибирати?
-
без нулів і плюсів
-
підскажіть будь ласка по реєстарції на біометрію, отримала лист але намагаюсь записатись і мене перекидує на Казахстан на цьому сайті www.vfsglobal.ca/ чи я не там шукаю ту біометрію?
-
Підкажіть якщо я з дитиною , необхіден дозвіл батька на виїзд?
-
Ні, заповнив заяву після того на пошту приходять листи з файлами.
-
Дякую... Теж бачила що є такий період, але досвід групи (до 6 годин) дає підстави до хвилювання))... Тому перепитаю може ще хтось заповнив і отримав чи теж чекає і заспокоємося разом... Всім успіху!!
-
Там по-мрєму 24 години, і, заувважте, суботу та неділя:)
-
Друзі, а хтось може теж в ночі сьогодні заповняв, і подавав заявку? Чомусь не приходить на біометрію запрошення... Вже більше 12-ти годин минуло... Можливо через різницю в часі? Цікаво...
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи при здачі біометрії в посольстві забирають закордонний паспорт? І взагалі чи забирають і на якому етапі?
-
Так
-
Подскажите, при записи на биометрию что сдесь выбирать? Количество людей?🙏🏻
-
Підкажіть будь-ласка , якщо я їду з дорослою дочкою на перших етапах заповнення заявки створюється група в яку додавати 2 людини( я і дочка)?
-
Дякую!
-
Я не ставила. Просто заходила на початок
-
А перед тим , як почнеш створювати нову групу треба поставити ✔️, що підтвержуєш, що завершив заповнення в цій групі?
-
Дуже дякую Вам за допомогу 👍👍👍
-
Ну да, в письме о bio collection написано что нужно в течение 30 дней сдать, а если не можешь то напиши в саппорт
22 Jan 2023, 19:22
67683/124541
about an hour ago