Українська Канада
-
Всім доброго дня, підскажіть будь ласка скільки часу приблизно проходить для кінцевого рішення по візі, після здачі біометрії?
-
Я знаю що якщо зробити в Канаді, і потім зробити мед страховку або перед огоядом мед струховку, вони типу погашають рахунок, але мати потрібно чеки, на всяк випадок
-
Як з роботою? В Торонто і Оттаві? Де краще?
-
Назва банківського рахунку: VFS Global Poland Sp. z oo, вул. Chłodna 51, 00-867 Warszawa Назва банку: Bank Handlowy w Warszawie SA, ul. Senatorska 16, 00-923 Warszawa BIC/SWIFT-код: CITIPLPX Номер IBAN: PL75103015080000000817777007 реквізити ці дійсні?
-
Що Ваш паспорт отримали в офісі, де вклеюють візу. І наступне- що його відправили з того офісу у візовий центр.
-
Так. Вони самі запропонують Вам варіанти отримання паспорта.
-
Питання звучить які були поїздки за останні 5 років а не які з поїздок ви можете підтвердити печатками у паспорті. Я вказував усі поїздки хоча фотографував лише першу сторінку закордонного паспорту
-
Доброго дня! Кур’єрську доставку потрібно оплачувати тільки з візового центру до місця, де Ви чи Ваш представник проживає. Доставку паспорта з посольства у візовий центр не потрібно оплачувати. Після того, як Ваш паспорт буде доставлений у візовий центр, Вам прийде повідомлення, що паспорт готовий, щоб його забрали або ж Ви можете оплатити курєрську доставку( Вам надішлють рахунок, куди перерахувати гроші).
-
Хто живе/жив в Торонто/Оттава? Що можете сказати щодо цих міст? Де краще іммігранту?
-
добрий день підскажіть будь ласка, як вийти з ситуації, якщо не оплатили кур*єрську доставку назад паспорта у візовий? паспорт у посольстві, він має прийти у візовий і потім доставка? чи з посольства мав бути оплачений чек? сама знаходжусь в Україні паспорт відправляла у Варшаву
-
Добрий ранок! Дуже потрібен перекладач для сертифікованого перекладу документів. При прийомі на роботу потрібно. Торонто. Дякую.
-
це тільки в Канаді, чи в інших країнах також?