Українська Канада
-
Підкажіть, будь ласка, я студентка в Канаді і хочу забрати з собою родину. З нами папуга Жако, який без паспорту. В новій програмі для українців нічого про тварин не вказано. Наразі ми не можемо отримати ніякого документу про підтвердження що ми його володарі. Більшість інформаційних ресурсів кажуть що треба звертатися до авіалінії якою ми плануємо летіти. Якщо в когось є якась інформація з приводу цього, поділіться, будь ласка. Мене хвилює те шо у нас немає ніяких його документів і не було ніколи, а Канаді воно точно буде треба.
-
можешь, биометрия в течении 30 дней после заявки должна быть сделана
-
Всім доброго вечора. Скажіть, будь ласка, чи надається хоч якась грошова допомога в Канаді, коли тільки маєш приїхати? Наперед дякую
-
Подскажите пожалуйста, если я работала не официально на работе то что указывать ?
-
Министерство иммиграции рекомендует подавать заявление на получение открытого разрешения на работу сроком на три года одновременно с подачей заявления на получение визы. Тогда устроиться на работу в Канаде можно будет быстрее. Как это понимать? В самом начале какую визу выбирать?
-
Как в Украине например после 12 ночи обновляются
-
Не знаю чи актуально, можливо, ви перевищили умову у 10р, але це здогадка