Українська Канада
-
И мне пожалуйста !
-
Принимаются и другие форматы, в т.ч. фото формата .jpg
-
А якщо в кабінеті прийшов лист запрошення на здачу біометрії, це ж добре? Чи це всім приходить, а потім будуть ще якісь етапи?
-
Подскажите, сделал аппликацию на жену. Ребенка добавлять нужно новым членом семьи?
-
А файли (паспорт) треба сканувати і в пдф чи можна просто сфотографувати і переналаштувати в пдф?
-
Привіт я знаходжу в Чехії буду подаватися на цю візу
-
В конце поставьте галочку .что работаете досих пор,а не до 03.2022.
-
Варшаву
-
Я так само не можу зареєструватися, але мені пишуть, що мені заблоковано доступ. Я вибрала Відень. Коли вибираю Варшаву, пропускає далі. А ви яке місто вказували?
-
А має значення скільки часу ти заповнюєш Aplication? Бо мене викинуло та пише Your session is invalid or expired.😭
-
При заповненні ( биометрия(отпечатки пальцев фото)заявителя) тут запитання: вы хотите снова сдать биометрические данные, - яка має бути відповідь так чи ні ? На запитання: у нас уже есть отпечатки пальцев и фото, они ещё действительны? Що відповідати - так чи ні?
-
Дякую.
-
Да .тоже интересно?
-
Ребята, не могу зарегистрировать на биометрию. Выдает такую ошибку: Sorry, looks like you were going too fast. If you are behind a corporate network firewall please try at a different time or if you have access to a different network that may help. If you still continue to see an error, please Tweet our 24x7 Customer Care Team @VFSGlobalCare about the error Кто-нибудь сталкивался?
-
Зараз кину вам в приватні повідомлення ссилку на сайт
-
Після реєстрації на самому сайті приходить лист з активацією аккаунта. Після реєстрації самого запису на біометрію прийшов лист на пошту про дату час, номер запису та лист-підтвердження який потрібно буде мати з собою
-
Чи приходить після реєстрації код підтвердження?На щось потрібно очікувати?
-
Добрый день. Возникла проблема с информацией об образовании, работе и ТД. Заполнила полностью с 18 лет без пробелов, а оно не пускает. Может быть кто-то сталкивался с такой проблемой и может поделиться решением?
-
я так зробила також
-
Спасибо
22 Jan 2023, 19:22
68245/125350
about 3 hours ago