Українська Канада
-
Так пропустило
-
Мені допомогло те,що 2022- 10р= 2012р,по факту у мене стаж з 2013р,отже треба додатково ввести з 2012 по 2013 як unemployed
-
Галочку поставте
-
Help, 🙏 please. Не пропускает страницу, где инфа за последние 10 лет работы. Пробелов в конце нет, мес не пересекаются, заполнила с 03. 2012 по 03.2022. Уже час бьюсь, не пропускает и все!!! 😵💫
-
Не можу сюди скинути посилання не пропускає
-
Подскажите пожалуйста там есть графа город в котором родилась, а я родилась в посёлке,мне писать посёлок?
-
а це не проблема якщо в мене паспорт новий ? виданий у 2022
-
Вже не можу зайти.Було в коментариях в групі в фейсбук яку рекомендують канал з ютуба"Як там"
-
Подскажите пожалуйста, возможно знаете, как быстро после получения этой визы нужно приехать в Канаду? Можно ли приехать не сразу, через пару месяцев например?
-
не бачив такого, можете скинути ?
-
В ютубі є вебінар на тему заповнення там все і по порядку.
-
Чому мені на емейл прийшло, що біометрія анульована і потрібно ще раз реєструватись? Напишіть будь ласка хто знає🙏
-
Потрібно так. Я допомогла родичам моїм заповнити учора. Пишіть якщо будуть питання спробую допомогти
-
Подскажите, пожалуйста, есть несколько вопросов. Есть ли смысл сейчас получать визу, если планируем выезжать только через 3-4 месяца? Будет ли она действительна все это время? Подавать заявку будем на жену и ребёнка(два года). Мы находимся в Украине. Чтобы сдавать биометрию, нужно будет ехать в Варшаву. Нужно ли будет брать ей с собой маленького ребёнка? Или можно чтобы она сама съездила, а я(отец) в это время побыл с ребёнком в Украине
-
у UCI (unique client identifier) нічого вказувати не потрібно ?
-
Дякую 🙏🏻
-
все в закріплених повідомленнях (в горі)
-
Скажіть будь ласка а де подробиці і усю інфу можно почитати з деталями . В мене дуже важка ситуація і не знаю чи пройде моя сім’я по такій програмні і що саме в неї входить
-
правда, ви можете отримати візу, але все за ваш рахунок (переліт і проживання)
-
Доброго дня усім! Знайшла вашу групу і не згаю чи можно такі питання задавати але спробую - чи може мені хтось допомогти з інфою? Сьогодні побачила новину про те, що в Канаді нова програма міграційна для українців та членів їх сімей будь якою національності. ЧИ це правда ? Хто знає де можно дізнатися про деталі ?
22 Jan 2023, 19:22
68279/123823
about 4 hours ago