Українська Канада
-
Ага
-
Це лише ваша думка, мадам! 😁
-
Вам терміново потрібно до психіатра друже
-
Я важаю що ви питається тут щось для того щоб ваше життя змінити, вам допомогають, а вам треба щоб до вас на "ви зверталися" таня петрова, может в Москву? А?
-
Я вважаю що це момент невихованості ☺️ гарного вечора
-
Нічого страшного. Коли довгий час жила за межами України- тикала і пожалій мілліонерцв і не тільки. Так було прийнято. На Ви язик не повертається😁 Думаю, це не момент неповаги
-
Точно. А, якщо взяти корінне населення, то взагалі - індіанці. Остальна частина канадійців - вихідці з Європи. От і поняття : канадійці. Великий плюс, що немає расової дискримінації, як в Європі відчувається під соусом «понаїхали». Думаю так.
-
Чому Ви мені тикаєте😂 Дякую
-
Я в ванкувері там де і ти. Черг немає
-
Дякую. Черги є? Ви в Британській Колумбії?
-
Я сьогодні робив, ні
-
Треба записуватися?
-
По перше дуже тяжко знайти працю, особливо без знання мови, й в 70 років , для мене працю знайти можливо але я ж не зможу прокормити трьох людин без образования та гарної мови, квартира теж важко платити за неї. Вже нема праці в нас бо робили на асфальті цемент
-
У нас зайняло на сім’ю 4 ( тато, мама, дві дитини) хвилин 35-40
-
Ще одне питання, важко та чи довго це - отримати СИН?
-
Я розумію що вам цікавіше обсуждати расизм, але я гадаю ця група для допомоги один одному? Дякую
-
Підкажіть будьласка а скільки приблизно коштує цей медичний огляд в Ванкувері та в які строки повертають гроші?
-
Фейк не фейк а кого з українців взяли вони на роботу? ))) Можете не відповідати. Це расизм проти нас і вже давно.