Українська Канада
-
Не безкоштовно, потім у Британській Колумбії повертаються гроші.
-
Емм проміняти Канаду на Польщу?! То ви просто роботу пошукати треба
-
Підкажіть будьласка! Хто робив медичний огляд? Хто може підказати як записатися до лікарів? І це безкоштовно чи ні
-
У людей були більші очікування
-
Так яж заплатив за білет, просто не пікнув на виході. Навіщо взагалі на виході пікати?
-
У Ванкувері в метро заплатив по білету, приїхав на потрібну станцію при виході спереду мене дві канадки пройшли через турнікети (силою пролізли до виходу через турнікет) я так розумію що вони не платили при вході, я пройшов так само. Потім побачив що інші люді чомусь прикладали коли виходили (картки, чи білети) навіщо треба пікати при виході? І чи не порушив я закон? які наслідки
-
Заново будете подаватися
-
Дякую за відповідь
-
Доброго дня таке питання я зарас в Канаді, мені візу відкрилиина один рік до вересня тому- що паспорт закінчується. Можу я в Канаді продовжити візу?
-
Будь ласка
-
Натуральні валяні чуні нові (доьрі на розмір 36-38) В наявності 2 пари $20/пара або 2/$30 Найкращий подарунок для себе на холодну зиму. Для замовлення вишіть в приват
-
Дякую
-
Підкажіть будьласка! Хто робив медичний огляд? Хто може підказати як записатися до лікарів? І це безкоштовно чи ні
-
У неї окремий паспорт
-
Скільки часу чекали на допомогу 3000$?
-
Пiдкажiть. Дитинi 11. Бiометрiя назначена на 3.12. батькам. Як подавати запит на дитину потiм на вклейку вiзи? Куди?
-
Підкажіть будь ласка! знайома людина отримала візу але на листку А4 з правом виїзду на півроку, тому що не було закордонного паспорта, зараз закордонний зробив, і квитки купив за кордоном, чи будуть проблеми при посадці? Так як це по суті 2 різні документи