Українська Канада
-
1. Начинаем заполнять с последнего места работы до 03.2022. возможно там надо поставить галочку "по текущее время" 2. Обязательно все в хронологическом порядке заполнять 3. Если вы не работали, то заполнять эти месяцы как безработный, суть чтобы не было пробелов в дате. 4. Последняя дата 03.2012
-
данні по роботі якийсь баг
-
Та, з даними по роботі якась єрунда - я їх навіть перетинав по датах і unemployed з 17 писав :)
-
Зрозумів
-
Official - це посадовець
-
Дякую
-
Regular
-
Regular
-
Regular
-
Скажіть будь ласка якщо паспорт біометричний то вибирати Regular чи Official ?
-
Не має бути перерв між місяцями, якщо не працювали, має бути або навчання в цей період, або зазначте що не працювали
-
Сейчас напишу инструкцию!
-
Помилка постійно
-
Підкажіть будь ласка що допомогло
-
Вам вдалось правильно заповнити данні по місцям роботи за 10 років? Теж пише помилку при заповненні
-
Друзi, чи потрiбно заповнювати нову аплiкацiю за дружину, чи вона одразу включена в основну. Також, чи потрiбно буде всiм здавати бiометрiю? Поки Bil of instructions прийшов тiльки на основного аплiканта. Дякую
-
Вы разобрались? Потому что я разобралась. Могу подсказать.
-
Чи вважаються українці, які покинула Україну через війну і отримали PESEL. у Польщі, як Foreign Nationals чи Visitors?
-
Підкажіть, помилка не дає далі йти. Що там може бути , required заповнила. Error: Countries or territories of residence - List your current country or territory of residence, then add all other countries or territories where you've lived for the past five years, for more than 6 months.
-
Це вже до юриста треба) У мене був один контракт, а акти виконаних робіт з кількома компаніями. Коротше кажучи - я б не ускладнював і писав усе в контексті того, що саме ви робили. А не як це було оформлене.
22 Jan 2023, 19:22
68857/123821
about 8 hours ago