Українська Канада
-
Что имеется ввиду ?
-
а потім нижче - mailing adress - це адреса куди будуть відправляти документи
-
А там внизу ещё приписка , что мол перечислите за последние полгода где вы жили
-
Хіба?
-
тобто українську
-
Там питають про адресу проживання, по якій ви зареєстровані
-
Читайте будь ласка уважно чат
-
То есть немецкий да ?
-
Там питає поточну адресу
-
А если нет разрешения от папы (так как он на войне )на выезд ребенка 1.3 ?
-
Скажите пожалуйста , по поводу адресса проживания .. указывать украинский свой адресс , или где сейчас живем из-за положения за границей .. я например в Германии неделю .. это надо указывать или как ?
-
будь ласка, підкажіть список цифрових документів для завантаження за новою програмою
-
Уточніть будь ласка хто знає, це 30 днів після запиту, або 30 днів після відповіді?
-
Насколько сейчас понятно Это для всех обладателей украинского гражданства и их первичный родственников
-
Я тому і питаю, можливо хтось вже уточнив і має відповідь. Якщо ні, то буду і далі їм телефонувати і потім тут викладу що дізнався
-
Добрий вечір, якщо людина має подвійне громадянство, у тому числі українське (інше від батьків отримав), у такому випадку людина підпадає під спрощену програму для українців?
-
Як правильно додати фото закордонного паспорта? В PDF файлі зі всіма візами? Дозволяє прикріпити лише один файл
-
Підкажіть, коли зареєструвалась, і зайшла в аккаунт, що вибрати? - Start an application Apply for a visitor visa, transit visa or a study permit
-
Якщо хтось уже має інформацію поділіться будьласка чи поширується ця программа на тих хто вже живе за кордоном та хоче іхати до Канади з близькими. Я пробував телефонувати щоб прояснити, та вони перегружені зараз. Можливо у когось вже вийшло
-
Десь вказані такі вимоги? Підкажіть будь ласка
22 Jan 2023, 19:22
68939/123847
about 2 hours ago