Українська Канада
-
Подскажите пожалуйста , если уже есть временная защита в другой стране , возможно ли будет податься на визу , а потом работать и учиться в Канаде ?
-
а може хтось скопиювати ссилку по який потрибно заповнювати анкету ? будьласка
-
В частині заповнення данних паспорту після питань про візи США та Канади, є питання. Are you travelling to Canada by air? Не можу зрозуміти що мається на увазі чи я буду летіти літаком? Просто питання стоїть так ніби я вже лечу...
-
Що написати в графі creat a name of your group?
-
дякую
-
А якщо я заїхав до Польщі 21.02 по безвізу, а повернутись назад не можу бо там тривають війскові дії, на мене не поширюється?
-
В мене інша проблемка вилізла..потрібно вказувати тип групи "дозвіл Канада-Україна для екстерних поїздок"..а його в списку немає🤔
-
List your current country or territory of residence, then add all other countries or territories where you've lived for the past five years, for more than 6 months. Я зараз знаходжусь в Польші, тому пишу Польшу
-
Підскажіть будь ласка, скільки разів можна переносити дату на біометрію і на скільки днів дають відстрочку оскільки в Україні зараз не можна здати а в Європу попасти через воєнний стан поки не можливо ?
-
What is your status in your country or territory of residence? Я зараз в Польші, ні на біженство, ні на Temporary protect не подавався. Заївав офіційно, по закордонному паспорту. Писати Tourist чи Visitor?
-
А в какой срок нужно успеть сдать биометрию, с момента заполнения анкеты?
-
Розділ-personal details Residential address- український чи Польський писати
-
Подскажите, если я сейчас нахожусь в россии, гражданство Украины, мне необходимо приехать в визовый центр Польши? Какой адрес писать.? я собираюсь в Польшу, у меня там есть родственник (работает там). Можно их адрес написать ?
-
Отримувала ще без біометріі. Зараз не потрібно здавати біометрію додатково?
-
Відео по анкетах
-
👍🏻
-
Підкажіть будь ласка, якщо у мене є діюча віза до Канади у старому(діючому) загранпаспорті, треба знову подаватися на візу? Подаємося всією родиною, віза тільки у мене.
-
Подскажите, неофициальную работу указывать?
-
38 просто
-
Подскажите, как телефон ввести , требует чтобы начинался с +1
22 Jan 2023, 19:22
68982/123827
about 5 hours ago