Українська Канада
-
Если не вакцинирован - карантин отсиживать где? Канада предоставляет место карантина? Или надо самому искать место
-
А я нажал что не было отказа, хотя Англия мне отказала
-
Упс
-
Биометрический загран паспорт и биометрия на визу- это разные вещи. Если вы подалите заявление на парня и он не сможет выехать за границу для сдачи биометрии, то его заявление оставят без рассмотрения.
-
Они назначают в каком визовом центре?или можно выбрать самому?
-
Скажіть будь ласка,то потрібно для кожного члена родини реєструватися чи можна одному подати за 3 людей?
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, чи треба здавати біометрію якщо є новий біометричний закордонний паспорт? І, якщо треба, то в який термін це можна зробити, з моменту подачі анкети, якщо хлопець в теробороні і не може поки виїхати?
-
В Молдову евакуювалась від війни нещодавно
-
Якщо я знаходжусь у Молдові , писати свою адресу у Молдові , чи де я прописана в Україні ?
-
При заповненні компаній, на які я працювала віддалено, потрібно саме адресу компаній додавати, де офіс є?
-
Є спеціальні додатки для телефону, що дозволяють робити скан за допомогою телефону
-
Дуже дякую, тепер змогла
-
Просто маю американську візу, то там сказали, що стара віза вклеена у старий паспорт теж діє до кінця строку дії візи, просто пред'являти обидва паспорти. Та запитаю на гарячій лінії. Дякую 🙏
-
В любом городе?или только в Европе
-
Спробую знову
-
Я мав на увазі чи можна сфоткати закордонний паспорт з попередніми візами і завантажити фото з телефону, чи потрібно сканувати
-
Можна, будь ласка, посилання на вимоги?
-
Ця програма буде працювати після війни? Коли приберуть військове положення якщо ще не пройде 3 роки?
-
дивіться уважно чи правильно вводите
-
Чому не підходить? Я зареєструвався без проблем
22 Jan 2023, 19:22
69021/124695
about an hour ago