Українська Канада
-
Чому пошта gmail.com не підходить?
-
Дякую
-
Тобто мені потрібно заповнити анкету онлайн та всеодно їхати до консульства по біометрію, і тільки потім я отримаю візу?
-
Так, я розумію. Я маю на увазі чи можна подавати через рік якщо всі умови виконані. Думаю що можна
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста жена с детьми по Украинским паспортам сможет уехать в канаду?
-
І чи достатньо лише закордонного паспорта, чи ще варто додати додаткові документи?
-
Підскажіть будь-ласка, членів сім'ї додала, але чому не запрошує вводити дані паспортів членів сім'ї??
-
Підкажіть, чи підходить фото закордонного паспорта зроблене на телефон? Чи має бути скан?
-
Підкажіть, паспорт на вклеювання візи потрібно надсилати до візового центру? Чи можна вільно вилітати після здачі біометрики?
-
Добре, але там будо вказано, що якщо він приєднається потім, то треба вказати і його
-
Я где-то прочла что мужа лучше отдельной заявкой, если он не сможет выехать из Украины и сдать биометрию. Чтобы не тормозилась ваша заявка.
-
я б вказував
-
Спасибо
-
Підкажіть, будь ласка, я додала себе як апліканта і в своїй заяві я вказала свою доньку і чоловіка. Чоловік не їде зараз, а донька буде зі мною. Потрібно ще окремо додавати доньку? Тобто заповнити ще раз це але з її даними? Чи вона буде включена, тому що вказані дані в моїй анкеті?
-
Тоесть если муж и жена заполняем 2 анкеты?
-
А если документы об образовании остались в Киеве (или вообще утеряны, т к не могу вспомнить где они) надо указывать все равно данные об образовании?
-
Впродовж якого часу можна буде скористатися даною програмою?
-
Я вводю свою ел.почту а воно мені показує що неправильно. Підкажіть як правильно ввести. Дякую.
-
Может кто-то сориентировать, будет ли распространятся страховка работающего человека на стариков (83 года), которые едут с ним? И если да, то как это нужно правильно подать в анкете?
-
Такой же вопрос 🙋🏻♀️
22 Jan 2023, 19:22
69043/123822
about an hour ago