Українська Канада
-
+, теж цікавить
-
Шукаю українське IT-community у Канаді, скиньте будь ласка інфу, якщо знаєте щось про таке, дякую
-
Привіт . В мене така ж ситуація. Тиждень тому перетнула кордон з маленькою дитиною. Зараз в Італії . Ніхто не перевіряв тести та вакцинацію , лише на в’їзді в Італію брали документи на перевірку. Поки що ніде не реєструвалася , тому що так як всі чекаю. Стосовно того що перехворіли, закачайте собі додаток дію , і закачайте сертифікат , тут він дійсний. Головне щоб сімейний вчасно вніс. Тому що мій лікар все добре зробив, а от з чоловіком проблеми, досі немає.
-
дякуємо Вам від серця❤️🙏🇺🇦
-
Дякую!
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка, чи є вже офіційна інформація стосовно спрощеного процесу отримання віз для українців?
-
В мене така ж історія! На початку 2020 подавалась на туристичну і була відмова (хоча я їхала на співбесіду з роботодавцем ). Зараз є біометрія у мене і у чоловіка. От і думаю чи вийде отримати візу і на чоловіка, а він коли зможе виїхати приєднається до нас.
-
Слава Україні! Добридень! Підкажіть, будь ласка, хто знає, може на особистому досвіді, ми виїхали з Києва і поки що прямуємо до Італії, тому що не знали, що в Канаді буде спрощено отримання віз, думали взяти в Італії "тимчасове укриття", це якось вплине на отримання документів у Канаду? Чи краще жодних документів в Італії не оформляти, поки що, і чекати на новини з Канади?