Українська Канада
-
В мене така ж історія! На початку 2020 подавалась на туристичну і була відмова (хоча я їхала на співбесіду з роботодавцем ). Зараз є біометрія у мене і у чоловіка. От і думаю чи вийде отримати візу і на чоловіка, а він коли зможе виїхати приєднається до нас.
-
Слава Україні! Добридень! Підкажіть, будь ласка, хто знає, може на особистому досвіді, ми виїхали з Києва і поки що прямуємо до Італії, тому що не знали, що в Канаді буде спрощено отримання віз, думали взяти в Італії "тимчасове укриття", це якось вплине на отримання документів у Канаду? Чи краще жодних документів в Італії не оформляти, поки що, і чекати на новини з Канади?
-
Здорово 👍 Я именно так и хотела. Спасибо)
-
Благодарю. Поняла)
-
Слава Україні! Підкажіть, будь ласка... Я з донькою виїхали,зараз в Польщі не далеко Кракова...хочемо подаватися в Канаду. 2 роки тому я подавала документи на візу в Канаду,отримала відмову..але всі дані напевно залишились в базі даних посольства Канади. Що потрібно мені зараз робити на даний момент? Реєструватись онлайн на візу? Що там по програмі біженства в Канаду? Попередньо дякую за відповідь і підтримку! 💙💛
-
там все поділено на категорії. типу: "Вітання", "Їжа", "одяг". ви будете починати вчити по зображеннях, і плавно доходити до вправ на вимову та письмо. загальний процес вивчення дуже схожий на те, як дитина вчить мову з народження. асоціації з зображеннями, часте повторення. гарантую, що ті слова які ви вивчите там, вже ніколи не забудете)
-
Скажите, а там есть частоупотребоямые фразы, которые можно постоянно прослушивать? Или формат именно обучения грамматики, новых слов и прочее?
-
Скажите, пожалуйста. Кто изучает английский, возможно по приложению. Посоветуйте хороший и эффективный)