Українська Канада
-
Слава Україні! Підкажіть, будь ласка... Я з донькою виїхали,зараз в Польщі не далеко Кракова...хочемо подаватися в Канаду. 2 роки тому я подавала документи на візу в Канаду,отримала відмову..але всі дані напевно залишились в базі даних посольства Канади. Що потрібно мені зараз робити на даний момент? Реєструватись онлайн на візу? Що там по програмі біженства в Канаду? Попередньо дякую за відповідь і підтримку! 💙💛
-
там все поділено на категорії. типу: "Вітання", "Їжа", "одяг". ви будете починати вчити по зображеннях, і плавно доходити до вправ на вимову та письмо. загальний процес вивчення дуже схожий на те, як дитина вчить мову з народження. асоціації з зображеннями, часте повторення. гарантую, що ті слова які ви вивчите там, вже ніколи не забудете)
-
Скажите, а там есть частоупотребоямые фразы, которые можно постоянно прослушивать? Или формат именно обучения грамматики, новых слов и прочее?
-
Скажите, пожалуйста. Кто изучает английский, возможно по приложению. Посоветуйте хороший и эффективный)
-
Дуже дякую! Тобто якщо в кінці кінців в якійсь провінції не підійшло щось, то завжди можна переїхати і без лишньої бюрократії (не подаючись на новий дозвіл на роботу), почати роботу в новій провінції?
-
Вітаю всіх! Підкажіть будь-ласка як в Канаді працює юрисдикція open work permit? Він видається на всю територію країни і діє повсюди, чи потрібно буде вибрати якийсь певний штат? (Типу а якомусь штаті подався на ворк перміт і лише там можеш працювати)?
-
Доброго ранку. Я щось питаюсь, але виходить що немає такого кода, можливо щось не так. На пошту не приходить нічого. Поможіть будь ласка
-
Будь ласка поясніть, як треба to register my application online and ow register myself. Step by step. Я не дуже розумію
-
Скажите, а я просто указала данные друга к кому еду. Так можно? Или нужно ещё о него заявление?
-
Доброго вечора. В кого можна уточнити про вище вказані вакансії цікавить робота в дитячому садку або сільське господарство
-
Погоджуюся. Стосовно інших категорій треба ретельно перевіряти.
-
Дорогі українці в Канаді. Дякую Вам за турботу про співвітчизників. Є декілька запитань - на вакансії столяра , механіка, зварювальника Ви берете чоловіків, чи жінок з України? Якщо чоловіків, то дозволю собі нагадати, що чоловіки віком від 18 до 60 усі військово зобов'язані і не можуть покидати територію України, за виключенням : - 3-є і більше дітей. - в зв'язку зі станом здоров'я не можуть захищати Україну. Це основні 2 пункти. Якщо чоловік не відповідає цим критеріям, то питання - яким чином він покинув Україну , і, можливо, вже знаходиться на території Канади і чи дійсно потребує допомоги. Сьогодні допомоги потребують ЗСУ, ТРО та інші військові підрозділи, що боронять Україну, біженці з міст і сіл де є бойові дії на території України і волонтери, котрі зі всіх сил допомагають щойно переліченим групам людей. Вам може не сподобатися написане мною, але це гірка правда.
-
В мене запитання також, чекаємо завтрашнього ранку, потім якщо вони приймуть цей закон, то всі мають право їхати?
-
Слава Україні.
-
Може чоловік не розмовляє української, я не говорила дуже довго, але заговорила наразі
-
Але мабуть нема куди повертатися? Вони можуть не відповісти ?