Українська Канада
-
онлайн. в закрепі є інструкція. але завтра все може змінитись, бо можуть внести зміни чи спрощення
-
Як подати заявку на візу? Це треба робити онлайн чи їхати в вфс глобал?
-
так само як колись було в європку. потрібно було здавати один раз біометрію
-
ви подасте заявку, а біометрія це ніби окремий процес, на який вас направлять (ті хто минулих 10 років здавали біометрію в канаду, від цього процесу звільнені)
-
Біометрію можливо якось відкласти?) Якщо заповнити всі данні, а біометрію пізніше?
-
1- читав, що біометрію здавати обовязково, і здати її можна тільки в посольстві. 2- віза ніби діє аж 10 років! (також читав десь, але хз що і як) але термін у візітор візи 6 місяців.
-
Дякую
-
На тепер - ні
-
Біометричний паспорт України не підходить?
-
Може щось зміниться, але на зараз ви так не крутнетесь нажаль
-
На тепер візу без біометрії не видають, бо по вашій біометрії вас прогоняють по міжнародним базам
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка декілька запитань: 1- Є можливість отримати Візу без біометрії або здати її пізніше? Також отримати її онлайн тому що находжусь в Україні. 2- Скільки така віза буде діяти по часу, тобто зараз ми в Україні, коли зможемо то виїдемо, скільки часу ця віза буде діяти без виїзду? Дякую
-
А ниже документы-1,2. Как я понимаю нужны оба. Но сейчас не то время.
-
там ж написано, что одного родителя достаточно
-
Скажите, как взять нотариальное разрешение, если отец на оккупированной территории находится? И если мы уже за границей с ребенком, пустят ли в Канаду например без этого разрешения?
-
щодо "значних" змін - хз. але, особисто я можу зачекати один день, з шансом збирати меньше документів і пройти процес швидше.
-
Никто не уверен.
-
Вы уверенны что завтра будут какие-то существенные изменения?
-
чекайте вже завтра. там буде нова інформація, і вже від того будемо колективно відштовхуватись. хто перший розбереться, покаже усім іншим, що і як)
-
Видела эту инструкцию миллион раз, но где брать код не понятно, в службе поддержки перенаправили на какую-то длинную форму для заполнения 😓
22 Jan 2023, 19:22
69317/123872
about an hour ago