Українська Канада
-
Посольство Канады в Варшаве открывает запись на биометрию в посольстве Канады со вторника 15 марта по пятницу 18 марта 2022 года для граждан Украины в Польше. На этой неделе в посольстве Канады ограниченное количество биометрических приемов. Обратите внимание, что вы должны быть гражданином Украины, иметь заявление в Канаде и получили Ваше письмо по биометрической инструкции.
-
я чемно чекаю)
-
Погуляйте по карті, роздивіться менші міста. Якщо потепліше, то варто розглядати Британську Колумбію, а саме тихоокеанське узбережжя або південь Онтаріо. Поради будуть корисні коли у вас уже буде своє уявлення про майбутнє місце проживання, а до тих пір це лише чиясь думка і не факт що вона буде корисна у вашому випадку. Ну і все ж якщо ви моряк і не виключаєте можливість подальшої роботи в даній сфері, то може бути корисним дивитися місця поблизу великої води.
-
А яке місто, чи містечко Ви рекомендуєте? Я моряк, роботу в Канаді поки що не шукаю, головна мета - це асиміляція дітей в дитячому садочку та школі(можливо іноземних класах чи українській школі), також шукаю м‘який клімат, бо ми з Одеси і звикли до тепла 😁. Це, як то кажуть, в ідеалі ))
-
Я б не радив лізти у переповнені мегаполіси. Життя там буде дорожче однозначно, щодо більш широких можливостей - не факт що в інших містах їх буде менше. Але з трафіком та рівнем забруднення (маю на увазі не лише екологічне, а й суто переповнення різносортними людьми) буде доволі непросто.
-
Мене теж цікавить данне питання. І ще цікаво - в якій провінції легше освоїтися дітям в школах? Розглядаємо для переїзду Торонто, що скажете по погоді, цінам на проживання(двоє батьків та двоє дітей) та перспективам для дітей у майбутньому? Та в цілому де жити дешевше: Торонто, чи Ванкувер?
-
Чи можна дитину безкоштовно зарахувати до школи? 11 років, 5 клас? Де можна детальніше ознайомитися?
-
Доброго дня! Хтось може надати інформацію щодо оформлення дітей? Яка процедура вступу в школу/садочок? Яка вартість? Потрібне страхування? Маю трьох дітей-5,7,9 років
-
Курси англійської чи перукарів? У мене є диплом перукаря.