Українська Канада
-
Чи підходять Українські права в Канаді?
-
Ребята, у кого есть контакты волонтеров? Задать пару вопросов. Приехала в Германию из Украины, хочу узнать насчет Канады
-
Благодарю
-
Дуже дякую
-
Подскажите пожалуйста для начала, что-то необходимо заполнять
-
тоді, ви як громадянин україни, зможете скористатись тими ж способами, що і інші українці. зараз усі чекають 17 березня, оскільки буде нова інформація, про ймовірне спрощення процесу отримання візи, для подорожі до канади. рекомендую зачекати разом з нами)
-
Я Армянин но гражданин Украины,жена Украинка,ветеран АТО,освобождён по ранении ещё 2018 ом году,по ранению по этому меня пропустили в Европу
-
Слава Украины!!!мы семья с пяти детьми,мы на данный момент в Германии,но наша мечта всегда была жить в Канаде Подскажите пожалуйста как реально попасть в Канаду??
-
Знаю про Ванкувер, но всі пугають що там дуже дорого та не має українців 🤔
-
Скажіть будь ласка - мій профіль роботи це озеленення стін та дахів, які я можу розглядати варіанти територіально з теплим кліматом ? Щоб можно було робить стіни зеленими у переміщені та на вулиці. Дякую
-
Дякую велике,а ще таке питання,чому говорять чекати 17го числа,що може змінитися, підкажіть будь-ласка
-
Рлскажіть будь-ласка про дорогу звідкіль добирадґлись,чи безкоштовні авіарейси,які треба документи,чи правда,що візу відмінили,якщо ні то де її можна зробити? Будь-ласка,вибачте за таку необізнаність,намагаюсь розібратися з усім
-
Можливо є якісь чати,чи люди які можуть підказати,як це все організувати,я впевнений,що люди готові допомогти,просто не розумію де їх шукати
-
Будь-ласка хто вже більш менш розуміється в цій темі,скажіть мені що робити,куди писати,як бути Мені 17 і мені треба потрапити в Канаду,як бути