Українська Канада
-
Скажіть, яку я можу отримати роботу, якщо в Україні я працювала виключно з документами в державних структурах? Якщо англійська на даний час нижче середнього...
-
сертефікат з курсів вам не потрібен. із усіх сертефікатів, корисними можуть бути міжнародні, такі як: IELTS, TOEFL. існують люди, які готують вас, спеціально до здачі конкретного тесту, але сам тест потрібно здавати окремо. для вільно вивчення англійської, я б обрав якогось носія мови на "preply", і вчив у вільний час. там можна обрати те що вам підходить по ціні, завантажте та перевірте)
-
для початку вам буде достатньо базового рівня, для того, щоб домовитись в посольстві, а надалі це вже питання наживне. по приїзду, вам доведеться використовувати англійську, плюс зможете вчити її паралельно. через 2 місяці, навіть доволі пасивного вивчення ви будете непогано орієнтуватись. (сам так і вчив англійську в штатах)
-
-
"Зацікавила Манітоба бо кажуть шо швидко можна легалізуватись і відносно дешево жити. Також Альберта цікавить. Але Вінніпег, Манітоба більше" ось що пишуть учасники групи. надалі, вам потрібно обирати вам, оскільки "краще" це дуже відносне слово. комусь мегаполіс і можливості, комусь передмістя і по дешевше.